Επισκέψεις Κανδύλη σε γουνοποιητικές επιχειρήσεις, Νεστόριο, Πυρ. Υπηρεσία κ.α. - OlaDeka

Επισκέψεις Κανδύλη σε γουνοποιητικές επιχειρήσεις, Νεστόριο, Πυρ. Υπηρεσία κ.α.

Την Πέμπτη 04.07 η υποψήφια βουλευτής Καστοριάς κ. Αγνή Κανδύλη επισκέφθηκε γουνοποιητικές επιχειρήσεις στην περιοχή της Καστοριάς, όπου συνομίλησε με τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η γουνοποιητική δραστηριότητα σήμερα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η κυρία Κανδύλη επισκέφθηκε τον ορεινό δήμο του Νεστορίου, το Καλοχώρι, το Μαυροχωρι και την Πολυκάρπη.

Την Παρασκευή στις 05.07, η κυρία Κανδύλη επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς και αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις συνομίλησε με τη διοίκηση και τους πυροσβέστες, παραθέτοντας τα σημαντικά θέματα που απασχολούν σήμερα το σώμα πυροσβεστών στην περιφέρεια μας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον εθελοντικό οργανισμό για τα δικαιώματα των παιδιών “Κελετρον Αγάπη για το Παιδί” όπου ξεναγήθηκε στους χώρους και ενημερώθηκε για τις δράσεις. Κατόπιν μετέβη στους Μανιάκους όπου επισκέφθηκε την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό.

Η ημέρα έκλεισε με επίσκεψη της κυρίας Κανδύλη στους Μανιάκους και την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη στο Δίκτυο 1 και τον Αντώνη Παραρά.

Αγνή Κανδύλη

Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς

Αγνή 4 Αγνή Αυτισμός Αγνή Κέλετρον Αγνή Πυροσβεστική Αγνή-1 Αγνή-3 Αγνή-5

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria