Αποκαλύψεις και πρόγραμμα από τον Ζήση Τζηκαλάγια - OlaDeka

Αποκαλύψεις και πρόγραμμα από τον Ζήση Τζηκαλάγια

Για αστυνομικό μέγαρο: «Ξέρετε όπως παλιά είχαμε το μυστρί τώρα έχουμε τη φαγάνα, τον εκσκαφέα»

Πρώτη συνέντευξη τύπου του επανεκλεγέντος βουλευτή κ. Ζήση Τζηκαλάγια. Αεροδρόμιο, γούνα, ελληνοποιήσεις, σήραγγα Κλεισούρας, Αρχιτεκτονική κ.ά. αποτελούν προτεραιότητες για τον Καστοριανό βουλευτή κατά δήλωση του. Θα δω πρώτα σε ποια φάση βρίσκεται το αστυνομικό μέγαρο και ανάλογα θα κινηθώ. Ξέρετε όπως παλιά είχαμε το μυστρί τώρα έχουμε τη φαγάνα, τον εκσκαφέα. Δεν ξέρω αν πράγματι είναι ξεκίνημα αυτό, καλοπροαίρετος είμαι, μακάρι να είναι σε αυτήν τη φάση γιατί ο νομός Καστοριάς έχει μείνει πάρα πολύ πίσω. Η Κοζάνη το ξεκίνησε πολύ αργά και έχει χρόνια πλέον που λειτουργεί. Όπως και τα Γρεβενά βρίσκονται ήδη σε φάση ανοικοδόμησης. Θα γίνουν όλα άμεσα από τους πρώτους μήνες».

Αναφέρθηκε επίσης σε «κύκλους» οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να αποτρέψουν την επανεκλογή του. «Φυλάξαμε τις κάλπες περισσότερο αλλά υπήρξαν πάλι τέτοιες συμπεριφορές οι οποίες δεν συνάδουν με μία σύγχρονη ευρωπαϊκή αστική δημοκρατία δήλωσε σε απάντηση ερώτησης δημοσιογράφου κατά την συνέντευξη, αναφέροντας τη σύλληψη εκλογικού αντιπροσώπου στην Πτολεμαΐδα τη βραδιά των εθνικών εκλογών. Είπε ακόμη: «Επισκέφτηκα ακόμη και τον εισαγγελέα της Καστοριάς για να τον ενημερώσω σχετικά. «Αν δεν υπήρχαν όλα αυτά, η νίκη μου θα ήταν πιο ευρεία».

«Όσον αφορά τον επίπεδο του πολιτικού διαλόγου, είμαι αποφασισμένος να το ανεβάσω και θα το διαπιστώσετε. Δεν θα μιλάω στο τηλέφωνο σε όποια στιγμή τυχαία κληθώ, παρά θα σας καλώ κάθε φορά που έχω κάτι σοβαρό έχω να πω. Τέρμα τα κουτσομπολιά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο βίντεο:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria