Αγνή Κανδύλη: Η Καστοριά οφείλει να επιστρέψει στη θέση που της αξίζει - OlaDeka

Αγνή Κανδύλη: Η Καστοριά οφείλει να επιστρέψει στη θέση που της αξίζει

Η υποψήφια βουλευτής ΝΔ Αγνή Κανδύλη επισκέφθηκε εχθές 03.07 τα ΚΑΠΗ Καστοριάς, και βρέθηκε με τους ηλικιωμένους όπου συζήτησαν για τις μειώσεις των συντάξεων και τα προβλήματα με τις δομές υγείας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Καστοριάς, όπου συνομίλησε με Καστοριανούς και όχι μόνο παραγωγούς για τις συνέπειες της υπερφορολόγησης της αγροτικής δραστηριότητας. Το μεγάλο θέμα των ελληνοποιήσεων, η ανεξέλεγκτη πτώση των τιμών και οι ανυπολόγιστες ζημιές λόγω καιρικών φαινομένων ήταν μεταξύ άλλων τα θέματα που ειπώθηκαν. Στην πορεία διένειμε έντυπο εκλογικό υλικό και συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων εντός της πόλης.

Η εικόνα και το κλίμα άκρως ανησυχητικό. Η πραγματικότητα σκληρή.

Είναι μια πραγματικότητα που ζούμε εδώ στην Καστοριά τα τελευταία χρόνια. Είναι μια πραγματικότητα που μόνο όσοι κυκλοφορούν στην πόλη μας και στα μαγαζιά μας καθ’ όλη τη διάρκεια αντιλαμβάνονται! Υπερφορολόγηση, capital controls, δυσπιστία των αγορών για παροχή πίστωσης, έλλειψη ρευστότητας, όχι μόνο των εμπόρων αλλά και των πολιτών να στηρίξουν την καθημερινότητα της εμπορικής ζωής, οδήγησαν στην πλήρη νέκρωση της Καστοριάς.

Η Καστοριά οφείλει να επιστρέψει στη θέση που της αξίζει με τους ανθρώπους που τη στήριξαν και παλεύουν να την κρατήσουν στη ζωή αυτά τα δύσκολα χρόνια.

Στη συνέχεια η κυρία Κανδύλη επισκέφθηκε τον Ερυθρό Σταυρό όπου την υποδέχτηκε η διοίκηση και αφού την ξενάγησαν, την ενημέρωσαν για τις δράσεις και τους στόχους του Ερυθρού Σταυρού. Ο εθελοντισμός ήταν πάντα γνώριμο των Καστοριανών και πρέπει να βρούμε τρόπους να ενεργοποιηθούμε ξανά εθελοντικά σε δράσεις της περιοχής. Είναι ένα από τα βήματα που θα οδηγήσουν ταχύτερα στην ανάπτυξη.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, η κυρία Κανδύλη επισκέφθηκε τη Διποταμία, τη Μεσοποταμία και το Χιλιόδενδρο, που για άλλη μια φορά πραγματοποίησε κύκλους ομιλιών και συναντήσεων με τους πολίτες, ενώ είχε τη χαρά να παρακολουθήσει πρόβες του χορευτικού τμήματος ενηλίκων της Ευξείνου Λέσχης Μεσοποταμίας.

Αγνή Κανδύλη

Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς

Αγνή 2

Αγνή 3

Αγνή 4

Αγνή 5

Αγνή 6

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria