Προεκλογική δραστηριότητα της Αγνής Κανδύλη - OlaDeka

Προεκλογική δραστηριότητα της Αγνής Κανδύλη

Η υποψήφια βουλευτής ΝΔ Καστοριάς, κυρία Αγνή Κανδύλη, επέλεξε για τη συνέντευξη σε μπλογκ της πόλης για την ημέρα Σάββατο 29.06, το Δήμο Άργους Ορεστικού και το πανέμορφο κτίριο της βιβλιοθήκης, όπου μετά το πέρας πραγματοποίησε βόλτα στον πεζόδρομο της πόλης.

Κατόπιν επισκέφθηκε τα χωριά του άλλοτε δήμου Βιτσίου, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής. Άνθρωποι που ασχολούνται κατεξοχήν με αγροτική κυρίως και κτηνοτροφική δραστηριότητα, έθεσαν τα σοβαρά θέματα ελληνοποίησης των προϊόντων, της αλόγιστης μείωσης της τιμής πώλησης (μήλων, φασολιών κλπ), καθώς επίσης θέματα φορολογίας και υποδομών (φραγμάτων κλπ).

Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα απαιτείται να γίνει μια από τους τρεις πυλώνες ανάπτυξης του τόπου μας.

Στη συνέχεια η κυρία Κανδύλη επισκέφθηκε το Γυναικείο Ποδοσφαιρικό Όμιλο Καστοριάς, του οποίου έχει την τιμή να έχει συστήσει αλλά και να έχει δώσει το όνομα του, όπου συνομίλησε με τη διοίκηση, τους γονείς των κοριτσιών και έπαιξε με τις αθλήτριες. Ο αθλητισμός πρέπει να επιστρέψει στην κουλτούρα των παιδιών μας και ομάδες όπως και αυτή μπορούν να ενισχύσουν τη δυνατότητα οργάνωσης αθλητικών γεγονότων στην ευρύτερη περιοχή.

Στη συνέχεια η κυρία Κανδύλη επισκέφθηκε τις εκδηλώσεις της Ερανικής Επιτροπής του Ιερού Ναού Αγίου Νινάκορα στην περιοχή Χλόη.

Αγνή Κανδύλη

Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς

Αγνή Κανδύλη ΓΠΟ

Αγνή Κανδύλη Οξυά

Αγνή Κανδύλη Τοιχιό 2

Αγνή Κανδύλη Τοιχιό 3

Αγνή Κανδύλη Τοιχιό

Αγνή Κναδύλη ΓΠΟ 2

Αγνή Κναδύλη ΓΠΟ 3

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria