Παραιτήθηκε από το περιφερειακό συμβούλιο Δ. Μακεδονίας η Αγνή Κανδύλη - OlaDeka

Παραιτήθηκε από το περιφερειακό συμβούλιο Δ. Μακεδονίας η Αγνή Κανδύλη

Προς τον κ. Πρόεδρο του ΠΣ Δυτικής Μακεδονίας

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα σας υποβάλλω την παραίτηση μου από Περιφερειακή Σύμβουλος Καστοριάς, Δυτικής Μακεδονίας και σας παρακαλώ να την κάνετε άμεσα αποδεκτή.

Η απόφαση μου αυτή είναι επακόλουθο της σημερινής επίσημης ανακοίνωσης του Προέδρου της ΝΔ ότι θα είμαι υποψήφια Βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην ΠΕ Καστοριάς, στις επόμενες Εθνικές Εκλογές.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την κυρία Γεωργία Ζεμπιλιάδου και όλους τους συνυποψήφιους μου στον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ» που μαζί είχαμε τέσσερα χρόνια πολύτιμης εμπειρίας και αγώνα για την αποτελεσματική υπεράσπιση των Πολιτών της Περιφέρειας μας.

Θεωρώ ότι η Αυτοδιοικητική εμπειρία των τεσσάρων χρόνων σαν Σύμβουλος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, είναι πολύτιμη και σε Κοινοβουλευτικό επίπεδο.

Εντάσσομαι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και θα αγωνιστώ για τη συμφωνία αλήθειας που υπέγραψε ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης που δεσμεύτηκε έναντι όλων να φέρει την πατρίδα μας στη θέση που της αξίζει. Να δημιουργήσει την Ελλάδα της Ευρώπης, την Ελλάδα που η αριστεία επιδιώκεται, αναγνωρίζεται και τελικά αποδίδεται.

Με εκτίμηση,

Αγνή Ανδρ. Κανδύλη

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria