Δεν κλείνει η εθνική τράπεζα στο Άργος Ορεστικό; - OlaDeka

Δεν κλείνει η εθνική τράπεζα στο Άργος Ορεστικό;

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την τελική απόφαση – Σε μπαράζ συναντήσεων με πολλούς παράγοντες ο Πάνος Κεπαπτσόγλου

Κρίσιμες οι είναι επόμενες ώρες για το μέλλον του ζητήματος του υποκαταστήματος της εθνικής τράπεζας στο Άργος Ορεστικό. Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού κ. Πάνος Κεπαπτσόγλου συμμετείχε σε ένα μπαράζ συναντήσεων και συζητήσεων στην Αθήνα, κατά τις οποίες χρησιμοποιήθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάθε δυνατό μέσο για να πεισθούν οι αρμόδιοι έτσι ώστε να μην κλείσει το συγκεκριμένο τραπεζικό κατάστημα.

Μετά από όλα αυτά ο Πάνος Κεπαπτσόγλου επιστρέφει στην έδρα του, έχοντας λάβει μία υπόσχεση ότι το κλίμα θα αναστραφεί αλλά μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

Η απάντηση στο καυτό ερώτημα για το αν κλείσει ή όχι η εθνική τράπεζα στο Άργος Ορεστικό, θα δοθεί σε λίγες ώρες μέχρι αργά το βράδυ ή το πολύ μέχρι αύριο.

Ο δήμαρχος εκτός των αρκετών σημαντικών παραγόντων που επισκέφθηκε για να ζητήσει την πίεση προς την τράπεζα, συνομίλησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο, με τη διεύθυνση καταστημάτων της τράπεζας αλλά και την προϊσταμένη που λειτουργεί ως ενδιάμεση στις δύο διευθύνσεις οι οποίες σημειωτέον βρίσκονται σε διαφορετικά κτίρια με ότι αυτό σημαίνει για το χρόνο που απαιτείται έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις και να εξαχθούν οι τελικές αποφάσεις.

Σε αναμονή λοιπόν…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria