Γεννηματά στο OPEN TV: Αν ήμουν στη θέση του Βενιζέλου θα είχα κατέβει με σταυρό - OlaDeka

Γεννηματά στο OPEN TV: Αν ήμουν στη θέση του Βενιζέλου θα είχα κατέβει με σταυρό

«Καθόλου προσωπικά τα κριτήριά μου για την αποχώρηση Βενιζέλου» τόνισε η Επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ

«Είναι καθαρά πολιτικά τα κριτήρια της επιλογής και καθόλου προσωπικά», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά στο OPEN TV και την Έλλη Στάη, για την απομάκρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και γενικά το ΚΙΝΑΛ. «Είναι μία επιλογή διεύρυνσης και ανανέωσης. Είμαστε νέος φορέας. Έχουμε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος», σημείωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

«Εάν ήμουν στη θέση του κ. Βενιζέλου θα είχα κατέβει με σταυρό. Η επιλογή που έκανε ήταν δική του απόφαση. Δεν θέλουμε να φύγει από το ΚΙΝΑΛ» πρόσθεσε. «Έχω μιλήσει πολλές φορές για τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ καθώς κυβέρνησε με ισχυρή πλειοψηφία της Καραμανλικής δεξιάς. Κανείς δεν μπορεί να μας προσάψει ότι επιθυμούμε την αυτοδυναμία της ΝΔ». Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά «πρέπει να τεθεί ένα τέλος στον λαϊκισμό και στα φασιστοειδή που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια». «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ακροδεξιάς και γυρολόγων δεν κατάφερε να πάει μπροστά τη χώρα» συνέχισε η Επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

«Δεν έχει υπάρχει συζήτηση για ψήφο ανοχής. Ωστόσο θα συζητηθεί την ώρα που πρέπει. Το πως θα κυβερνηθεί ο τόπος θα το υποδείξει ο λαός με την ψήφο του. Δεν θα σχηματιστεί κυβέρνηση στα τηλεοπτικά παράθυρα» τόνισε αναφορικά με τα σενάρια ψήφου ανοχής στην επόμενη κυβέρνηση. «Δεν υπάρχει κανένα κόμμα στην Ευρώπη προ των εκλογών που να λέει πως θα κινηθεί την επόμενη μέρα. Τις απαντήσεις θα τις δώσει ο ελληνικός λαός. Από εκεί θα καθορίσουμε τη στάση μας. Είμαστε ένα κόμμα που βάζουμε πάνω απ’ όλα την ομαλότητα και την πολιτική σταθερότητα. Δεν είμαστε χθεσινοί και τυχοδιώκτες. Θέλουμε η χώρα να έχει έναν ισχυρό προοδευτικό πόλο διακυβέρνησης» συμπλήρωσε.

«Αυτό που ήθελαν οι Έλληνες ήταν να απαλλαγούν από την χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης. Η ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μη αναστρέψιμη. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να συρρικνωθεί. Πρέπει να τελειώνουμε πια με τις απομιμήσεις» ανέφερε ακόμη η κ. Γεννηματά. «Ο κ. Γερουλάνος δεν θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας αλλά θα είναι στην πρώτη γραμμή της παράταξης ενόψει εκλογών» κατέληξε σχολιάζοντας τη δήλωση του Παύλου Γερουλάνου.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria