Αργυρό μετάλλιο ο Γιάννης Γκιμουρτζίνας στο 5ο  Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Φλώρινας - OlaDeka

Αργυρό μετάλλιο ο Γιάννης Γκιμουρτζίνας στο 5ο  Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Φλώρινας

Διεθνές τουρνουά Πινγκ πονγκ

Το Σαββατοκύριακο 22-23/6/2019 πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Φλώρινας το 5ο Διεθνές τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης το οποίο και φέτος παρείχε μεγάλα χρηματικά έπαθλα στο γκραν πρι της Κυριακής. Το τουρνουά διοργάνωσε η ομάδα του Α.Σ.Ε.Α. “Σάρισες” Φλώρινας σε συνεργασία με την Π.Ε. και τον δήμο της Φλώρινας και έγινε υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α. και της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Οι αθλητές προέρχονταν από 10 χώρες της Ευρώπης (Ελλάδα, Κύπρος, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Μαυροβούνιο, FYROM, Γερμανία, Πολωνία). To επίπεδο των αγώνων ήταν το υψηλότερο από κάθε άλλη χρονιά καθώς πήραν μέρος οι πρωταθλητές Ελλάδος και μέλη της Εθνικής ομάδας (Κωνσταντινόπουλος και Ρηνιώτης) αλλά και πολύ μεγάλοι αθλητές από Βουλγαρία, Σερβία και  Πολωνία.

Από τον Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” αγωνίστηκε μόνο ο Γκιμουρτζίνας Ιωάννης όπου αποτέλεσε και τον μοναδικό καστοριανό εκπρόσωπο στο διεθνές τουρνουά.

Το Σάββατο στο αγώνισμα του ατομικού στην κατηγορία 30-39 ετών ο Γκιμουρτζίνας πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις  στην φάση των ομίλων αλλά και στους νοκ-ουτ αγώνες κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό όπου εκεί γνώρισε οριακή ήττα από Πολωνό αθλητή και εν τέλει κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο της 3ης θέσης.

Την Κυριακή στο γκραν πρι των ανδρών ο Γκιμουρτζίνας έκανε καλές εμφανίσεις αλλά δεν μπόρεσε να μπει στις θέσεις όπου παρείχαν τα χρηματικά έπαθλα.

Τέλος, η ομάδα του Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συγχαίρει την ομάδα των Σαρισών Φλώρινας για την άψογη διοργάνωση του Διεθνούς Τουρνουά το οποίο αποτελεί και το μοναδικό Διεθνές Τουρνουά που διεξάγεται στην Ελλάδα, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα Τουρνουά των Βαλκανίων.

ph1

ph2

photo-metal

photo-metal2

photo-metral4

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria