Έντονη ενόχληση στην Πειραιώς για Καστοριανό δήμαρχο - OlaDeka

Έντονη ενόχληση στην Πειραιώς για Καστοριανό δήμαρχο

Μετά την ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου εξέφρασε την πρόθεση του να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Ωστόσο έντονη ενόχληση εξέφρασαν κύκλοι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς, όπως σχολιάζεται, ο δημαρχος Μενεμένης- Αμπελόκηπων δημιουργεί πρόβλημα στην ενότητα της παράταξης λίγες μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές. Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε δώσει σαφή «εντολή» να μην υπάρξει καμία προσωπική στρατηγική των δημάρχων για τις εκλογές της ΚΕΔΕ οι οποίες μάλιστα θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο. Και όπως αναφέρουν με νόημα παράγοντες της ΝΔ “ενώ όλοι ασχολούνται με τις εθνικές εκλογές, ο μόνος που φαίνεται να έβαλε πιο πάνω το προσωπικό του συμφέρον ήταν ο Λάζαρος Κυρίζογλου” και όπως πληροφορούμαστε δε θα το αφήσουν αναπάντητο από την Πειραιώς.

Χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Κυρίζογλου ανέφερε σχετικά:

«Περιμένουμε να τελειώσουν οι βουλευτικές εκλογές και στη συνέχεια θα κάτσουμε και θα εξειδικεύσουμε επικοινωνιακά και ουσιαστικά συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις  προκειμένου τα όργανα τα συλλογικά με βάση την προσωπική μου δέσμευση η οποία είναι αξιόπιστη και έχω την αξίωση να γίνει πιστευτή, για την έχω κάνει πράξη σε επίπεδο ΠΕΔ, της συνεργασίας της δημοτικής. Δηλαδή να εκπροσωπούνται όλες οι παρατάξεις, όπως στην ΠΕΔ έτσι και στην ΚΕΔΕ. Κανείς δεν δικαιούται να ευτυχεί μόνος. Μόνο έτσι θα κάνουμε μια ισχυρή αυτοδιοίκηση της οποίας ο λόγος θα είναι διεισδυτικός, ισχυρός και θα ταρακουνάει την κεντρική εξουσία και θα λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις θέσεις, τα αιτήματα και τις τοποθετήσεις, μιας τέτοιας αυτοδιοίκησης που θα ακτινοβολεί ενότητα».

kyrizoglou

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria