Χ. Γκοσλιόπουλος προς Χαρίτση: «Είμαστε ανεξάρτητος συνδυασμός - Με λευκό χρώμα στη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων» - OlaDeka

Χ. Γκοσλιόπουλος προς Χαρίτση: «Είμαστε ανεξάρτητος συνδυασμός – Με λευκό χρώμα στη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νεστορίου με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για τον Δήμο Νεστορίου», κ. Χρήστος Γκοσλιόπουλος, απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Αλέξανδρο Χαρίτση, με ταυτόχρονη κοινοποίηση σε αρμόδιους για την εκλογική διαδικασία και τη μετάδοση των αποτελεσμάτων. Το κείμενο της επιστολής έχει ως ακολούθως:

Προς
κ. Αλέξανδρο Χαρίτση
Υπουργό Εσωτερικών
Σταδίου 27, Τ.Κ. 10183, Αθήνα

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία για τον Δήμο Νεστορίου», του οποίου έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής ως υποψήφιος Δήμαρχος Νεστορίου στον ομώνυμο Δήμο της Π.Ε. Καστοριάς, είναι ανεξάρτητος, υπερκομματικός και δεν έχει αποδεχθεί χρίσμα ή στήριξη από κανένα κόμμα.

Συνεπώς, σας ζητώ κατά την μετάδοση των επίσημων εκλογικών αποτελεσμάτων, ο συνδυασμός μας να καταγράφεται και να παρουσιάζεται με χρώμα λευκό και να μην ταυτίζεται με κανέναν κομματικό σχηματισμό.

Με τιμή
Χρήστος Γκοσλιόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Νεστορίου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria