Χρήστος Κοσμάς : Ανανέωση με εμπειρία στον Δήμο Νεστορίου - OlaDeka

Χρήστος Κοσμάς : Ανανέωση με εμπειρία στον Δήμο Νεστορίου

Στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής 26 Μαΐου, θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα ο Χρήστος Κοσμάς με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για τον Δήμο Νεστορίου» και υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Γκοσλιόπουλο.

O Χρήστος Κοσμάς γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στους Μανιάκους. Σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στο ίδιο Τμήμα, από όπου έλαβε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης με κατεύθυνση «Πολιτική Ανάλυση Δημόσιων και Ευρωπαϊκών Πολιτικών». Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών του σπουδών υπήρξε υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά.

Έχει εργαστεί ως Επιστημονικός Συνεργάτης τριών Βουλευτών και ενός Αναπληρωτή Υπουργού, διδάσκων στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και διοικητικός υπάλληλος στην ΕΡΤ Α.Ε. Σήμερα εργάζεται στη Δ.Ο.Υ. (Εφορία) Καστοριάς. Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Τοτονίδου, δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο Νεστορίου, και πατέρας δύο αγοριών, του Θάνου και του Νίκου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria