ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΝΔ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ - ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ - OlaDeka

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΝΔ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ – ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ

Θέμα μεταπήδησης στην κεντρική πολιτική σκηνή συζητιέται τις τελευταίες ώρες σε κομματικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους, για τον Δημήτρη Σαββόπουλο που πήρε πάνω από 6.600 ψήφους στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές.

Ο ίδιος ερωτώμενος από τον Χρήστο Νατσούλη απάντησε ότι θα σκεφτεί και το όχι αλλά και το ναι σε πιθανή πρόταση του κόμματος για συμμετοχή του στις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Για το ίδιο θέμα ερωτώμενος ο κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, μέλος του μητρώου της Ν.Δ και τομεάρχης τοπικής αυτοδιοίκησης της ΝΟΔΕ σημείωσε ότι συνομίλησε με τον Δημήτρη Σαββόπουλο για το συγκεκριμένο θέμα και εκτιμά πως πρόκειται για μια προσωπική απόφαση του κ. Σαββόπουλου, πλην όμως δεν πιστεύει ότι αυτή η απόφαση θα είναι συμμετοχή στις εθνικές εκλογές.

Στο μπαράζ του σχολιασμού για το εν λόγω θέμα, εισχώρησε και ο απερχόμενος δήμαρχος Νεστορίου κ. Πασχάλης Γκέτσιος, ο οποίος τόνισε ότι δεν θα ήταν ηθικό να «πουλήσει» τους 6.600 περίπου ψηφοφόρους που τον τίμησαν με τη ψήφο τους για συγκεκριμένο ρόλο (αυτόν του περιφερειακού συμβούλου) και να το χρησιμοποιήσει σαν σκαλί στο οποίο θα πατήσει για να προχωρήσει στη βουλή.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και επίσης εκτίμηση του κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, η λίστα με τους γαλάζιους υποψήφιους που θα «ριχτούν» στη μάχη για τις βουλευτικές εκλογές -και για τον νομό Καστοριάς- αναμένεται τη επόμενη Δευτέρα 3 Ιουνίου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria