Συνελήφθη 58χρονος, σε περιοχή της Καστοριάς, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από την ελληνική επικράτεια τεσσάρων (4) αλλοδαπών - OlaDeka

Συνελήφθη 58χρονος, σε περιοχή της Καστοριάς, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από την ελληνική επικράτεια τεσσάρων (4) αλλοδαπών

Συνελήφθη σήμερα (02-05-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από μικτό κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κορεστείων, 58χρονος ημεδαπός, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα τεσσάρων (4) αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε ο 58χρονος να μεταφέρει με Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προς το εξωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, τέσσερις (4) αλλοδαπούς, ηλικίας 30,23,24 και 19 ετών, διευκολύνοντας την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Κατασχέθηκαν το Δ.Χ.Ε. όχημα, το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ενενήντα (390) ευρώ, οκτώ (8) κινητά τηλέφωνα και οκτώ (8) κάρτες sim.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria