Σπυράκη - Κεφαλογιάννης στην Καστοριά - OlaDeka

Σπυράκη – Κεφαλογιάννης στην Καστοριά

Την Παρασκευή 3   Μαΐου επισκέπτεται την περιοχή μας η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, κ. Μαρία Σπυράκη. Η Μαρία Σπυράκη βραβεύτηκε ως η «Ευρωβουλευτής της Χρονιάς» στην κατηγορία Βιομηχανία, Έρευνα και Καινοτομία. Στις Ευρωεκλογές του 2014 εκλέχτηκε ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Είναι μέλος των Επιτροπών Περιφερειακής Ανάπτυξης (REGI) και Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας (ITRE), καθώς και μέλος της Μεικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τις σχέσεις της Ε.Ε. με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, FYROM. Η Μαρία Σπυράκη είναι δημοσιογράφος. Σπούδασε χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και “ΜΜΕ & Ειδήσεις” στο Λονδίνο. Έχει εργαστεί σε κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς και μεγάλες εφημερίδες, και την έχουν τιμήσει με αποκλειστικές συνεντεύξεις κορυφαίες διεθνείς προσωπικότητες.

Ενώ το Σάββατο 4 Μαϊου επισκέπτεται την περιοχή μας ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης. Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης είναι επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Έχει διατελέσει βουλευτής, υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και γραμματέας του κόμματος. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια του Reading και στο London School of Economics σε θέματα Ευρωπαϊκής Ενοποίησης, Στρατηγικής και Ασφάλειας στην Ευρώπη και Πολιτική Ευρωπαϊκής Ιστορίας.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθούν εθιμοτυπικές επισκέψεις και συνάντηση με τα μέλη της ΝΟΔΕ. Το πρόγραμμα επισκέψεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 3 Μαΐου Μαρία Σπυράκη

09:30   Επίσκεψη και ξενάγηση στο Βυζαντινό Μουσείο Καστοριάς

10:30   Εορτασμός Ζωοδόχου Πηγής στο μοναστήρι των Αγίων Αναργύρων

11:00   Εορτασμός προστάτη Στρατού Ξηράς Αγίου Γεωργίου στο στρατόπεδο 585

12:00   Επίσκεψη στην 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Σάββατο 4 Μαΐου Μανώλης Κεφαλογιάννης

09.15 Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

10.00 Επίσκεψη στο Δήμαρχο Καστοριάς

11.00 Επίσκεψη στο Μητροπολίτη

11.30 Συνάντηση στη ΝΟΔΕ με στελέχη του κόμματος

12.00 Επίσκεψη στην 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς

Στέργιος Αδάμ    

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria