Οδηγήθηκε στην Αστυνομία ο Κόμματος, αντάλλαξε μηνύσεις με διαιτητή! - OlaDeka

Οδηγήθηκε στην Αστυνομία ο Κόμματος, αντάλλαξε μηνύσεις με διαιτητή!

Ο κακός χαμός έγινε στη Λάρισα, με τον Νέστορα Κόμματο να αποβάλλεται με δεύτερη τεχνική ποινή στην αναμέτρηση του Ερμή Αγιάς με την Καστοριά, αλλά αυτή να είναι μόνο η αρχή.

Η συνέχεια περιελάμβανε μεταφορά του έμπειρου φόργουορντ… στο αστυνομικό τμήμα. Συγκεκριμένα, ο ηγέτης του συνόλου του Αβραάμ Παπαδόπουλου προσήχθη, προκειμένου ο διαιτητής Μπίτης να του υποβάλει μήνυση για εξύβριση στη διάρκεια του αγώνα.

Η μεταφορά έγινε προτού ολοκληρωθεί ο αγώνας, που βρήκε νικητές τους «Γουναράδες» με ήρωα τον Σάββα Χρυσόπουλο, που σκόραρε τρίποντο από τα 9 μέτρα, ενώ στη μήνυση του κυρίου Μπίτη ο Κόμματος απάντησε. Συγκεκριμένα, υπέβαλε επίσης μήνυση, κάνοντας λόγο για εξύβριση με ρατσιστικό περιεχόμενο, ενώ οι δύο πλευρές βρίσκονται ακόμη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, με το περιστατικό να μην έχει ολοκληρωθεί.

Η ανακοίνωση του Ερμή αναφέρει τα εξής:

«Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας «συνεχίζεται» η αναμέτρηση του Ερμή με την Καστοριά!!!

Ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης κ. Μπίτης κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ζήτησε την προσαγωγή (!!!) του Νέστωρα Κόμματου στο αστυνομικό τμήμα για να του υποβάλλει μήνυση για εξύβριση και μάλιστα ο καλαθοσφαιριστής μεταφέρθηκε με περιπολικό στην Αστυνομική Διεύθυνση, πριν τελειώσει το παιχνίδι.

Εκεί όμως ο Κόμματος υπέβαλε κι αυτός με τη σειρά του μήνυση στον κ. Μπίτη για εξύβριση και μάλιστα με ρατσιστικό περιεχόμενο.

Αυτή τη στιγμή άπαντες βρίσκονται στην ΑΔ Λάρισας…».


Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria