Θεμελής Αναστάσιος: Στις επαναληπτικές θα ψηφίσω και πάλι...''Συμμαχία Ευθύνης'' - OlaDeka

Θεμελής Αναστάσιος: Στις επαναληπτικές θα ψηφίσω και πάλι…”Συμμαχία Ευθύνης”

ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Ξεδιπλώνοντας τις σκέψεις μου ενόψει της επαναληπτικής διαδικασίας των εκλογών στον Δήμο Καστοριάς την προσεχή Κυριακή 3 Ιουνίου 2019 θα ήθελα σε πρώτη φάση να συγχαρώ όλους τους νεοεκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους που προέκυψαν από την σταυροφορία της προηγούμενης Κυριακής και απαρτίζουν το νέο διοικητικό σχήμα του Δήμου Καστοριάς (Συμπολίτευση & Αντιπολίτευση) ευχόμενος καλή δύναμη και κουράγιο καθώς οι εποχές που διανύουμε μόνο ευοίωνες δεν χαρακτηρίζονται…

Η Κάλπη μίλησε και στα πλαίσια μιας Δημοκρατίας το αποτέλεσμα της είναι απόλυτα σεβαστό από όλους!!!

Η ”Συμμαχία Ευθύνης” ο δημοτικός συνδυασμός στον οποίο μετείχα ως στέλεχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος έδωσε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα στις 26 Μαίου 2019 ο οποίος δεν δικαιώθηκε από την πλειοψηφία του κόσμου!!! Ο Επικεφαλής μας(και προς τιμήν του) αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη για την Κυριακάτικη ήττα!!! Βλέπετε η νίκη έχει πολλούς πατεράδες ενώ η ήττα είναι σχεδόν πάντα ορφανή…

Εμείς ως οικογένεια που είμαστε γιατί αυτό ήταν στην πραγματικότητα η ”Συμμαχία Ευθύνης” όλο τούτο το προεκλογικό χρονικό διάστημα μία όμορφη οικογένεια ξέρουμε να χάνουμε και δεν επρόκειτο να ζητήσουμε ευθύνες από άλλους…

Το ερώτημα που μας θέτουν πολλοί συμπολίτες μας όμως ενόψει της Δεύτερης Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών είναι το ακόλουθο:

”Τι θα κάνετε; Τι θα ψηφίσετε;” Επισήμως ο συνδυασμός εξέδωσε δελτίο τύπου επί του θέματος που μπορεί ο κάθε συμπολίτης ή συμπολιτισσά μας να το αναζητήσει μέσω διαδικτύου.

Εγώ θα απαντήσω (μόνο και μόνο το τονίζω) για τον εαυτό μου!!! Σε επίπεδο φιλοσοφίας,πρακτικών,τακτικών,γενικότερης στρατηγικής,οράματος και ιδεολογίας με τους υπόλοιπους δημοτικούς συνδυασμούς μας χωρίζει άβυσσος… Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα ήταν αδιανόητο πράγματα και συμπεριφορές τα οποία κριτικάραμε με σφοδρότητα όλο το προηγούμενο χρονικό προεκλογικό διάστημα να τα επιβραβεύσουμε με την ψήφο μας τούτη την επαναληπτική Κυριακή!!!

Φυσικά ουδείς και κανένα στέλεχος της ”Συμμαχίας Ευθύνης” δεν δεσμεύεται από κάτι τέτοιο καθώς όπως ανέφερα και παραπάνω είναι καθαρά προσωπική μου θέση και άποψη!!!

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2019 θα ασκήσω κανονικά τα εκλογικά μου καθήκοντα στο δημοτικό σχολείο Κορησού!!! Θα ψηφίσω και πάλι την ”Συμμαχία Ευθύνης” γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως το ψηφοδέλτιο θα θεωρηθεί από την επιτροπή ”άκυρο”…

Αυτήν είναι η επιλογή μου δεν είναι διαπραγματεύσιμη και δεν τίθεται σε οποιαδήποτε άλλη συζήτηση ή κουβέντα!!!

Να ευχαριστήσω και πάλι τους 56 συμπολίτες μας που με τίμησαν με την ψήφο εμπιστοσύνης τους την περασμένη Κυριακή!!!

56 παράσημα καρφιτσωμένα στο στήθος μου!!! Να ευχαριστήσω και πάλι τον επικεφαλή του συνδυασμού Γιώργο Πετκανά για την τεράστια τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει ως μέλος στο καράβι της ”Συμμαχίας Ευθύνης” πραγματοποιώντας ένα αξέχαστο ταξίδι!!!

Να ευχαριστήσω και πάλι όλους τους συναδέλφους μου, τα στελέχη του γραφείου και προσωπικά τον Σάκη Σούλιο για την άψογη συνεργασία μας!!!

Να είστε πάντα καλά.

Θεμελής Αναστάσιος

(Στέλεχος Συμμαχίας Ευθύνης)

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria