Άμεσα ξεκινούν οι δραστηριότητες του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς - OlaDeka

Άμεσα ξεκινούν οι δραστηριότητες του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς

Συνέντευξη Σ. Σπύρου

Ο νέος πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς, κ. Σπύρου με συνέντευξή του στον Antennes 93.6 αναφέρθηκε στους έξι πρώτους στόχους της νέας διοίκησης, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα υλοποιηθούν μέσα στον Μάιο.

Το ασθενοφόρο που παρέμεινε παροπλισμένο ενεργοποιείται και πάλι, με πρώτη αποστολή του στον αγώνα του Run Greece Καστοριάς.
Το ασθενοφόρο όπως είπε ο κ. Σπύρου θα είναι στελεχωμένο και με το προσωπικό που απαιτείται ώστε να πραγματοποιεί διακομιδές μετά από αιτήματα του νοσοκομείου και πολιτών.

 

Δεύτερο σημαντικό” είπε ο κ. Σπύρου “είναι τα 80 πακέτα τροφίμων που συγκεντρώθηκαν με προσφορές από σούπερ μάρκετ της πόλης και τα οποία θα διατεθούν μέσα από Συλλόγους σε οικογένειες που έχουν ανάγκη”.

 

Τρίτη δράση θα είναι γεύμα αγάπη που θα πραγματοποιηθεί στο Γηροκομείο.

 

Τέταρτη, η επαναλειτουργία του Φαρμακείου του Ερυθρού Σταυρού με έκκληση προς τους πολίτες να πηγαίνουν εκεί τα φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν πια.

 

Μία πέμπτη δράση που σκεφτόμαστε είπε ο κ. Σπύρου είναι η επαναλειτουργία των απογευματινών ιατρείων, ενώ τέλος ο Ερυθρός Σταυρός θα πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα ημερίδες ιατρικού περιεχομένου που ενδιαφέρουν το κοινό.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria