«Φατσούλες Αναστάσ’; Φατσούλες;» - OlaDeka

«Φατσούλες Αναστάσ’; Φατσούλες;»

Το σποτ της αστυνομίας για την έξοδο του Πάσχα -Από το Κολοκοτρωνίτσι

Το νέο σποτ για την έξοδο του Πάσχα έδωσε στο Twitter η Ελληνική Αστυνομία.

Ενα διαφορετικό σποτ ετοίμασε εν όψει του Πάσχα η Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να προειδοποιήσει τους οδηγούς για την έξοδο των εορτών. Σε αυτό, όπως αναρτήθηκε στο Twitter, ο χαρούμενος αστυνομικός φαίνεται να γεμίζει τα αγροτικά οχήματα στην πλατεία ενός χωριού με κλήσεις.

Οταν ο διοικητής βλέπει τις κλήσεις της Τροχαίας, συνειδητοποιεί πως το όργανο της τάξης της έχει γεμίσει με… φατσούλες. «Φατσούλες Αναστάσ’; Φατσούλες;» του λέει με τη χαρακτηριστική προφορά όταν τελικά τον βρίσκει.

Δείτε την απάντηση του αστυνομικού:

Τα γυρίσματα στο διάσημο Κολοκοτρωνίτσι

Η Ελληνική Αστυνομία επέλεγε το όμορφο χωριό της Αργολίδας, Καρυά, για τα γυρίσματα του συγκεκριμένου βίντεο. Γυρίσματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα τέλη Μαρτίου σε ένα χωριό που γνωρίζουμε όλοι από την τηλεόραση.

Το γραφικό χωριό της Πελοποννήσου αποτέλεσε το υπαίθριο στούντιο για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Το Καφέ της Χαράς». Το φανταστικό Κολοκοτρωνήτσι δανείστηκε την πετρόχτιστη πλατεία της Καρυάς, αλλά και τα υπέροχα τοπία του για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Μάλιστα, ο δημιουργός της σειράς, Χάρης Ρώμας, έχει προαναγγείλει την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» 15 χρόνια μετά, γεγονός που σημαίνει πως οι κάμερες θα επιστρέψουν και πάλι στο χωριό της Αργολίδας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria