Ποντιακά χορεύει ο Ελληνόφωνος ποντιακής καταγωγής νέος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης - OlaDeka

Ποντιακά χορεύει ο Ελληνόφωνος ποντιακής καταγωγής νέος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης

Εκρέμ Ιμάμογλου: Ο Πόντιος δήμαρχος που ταπείνωσε τον Ερντογάν

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου είναι από την Κυριακή 31 Μαρτίου ο νέος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης. Γεννημένος στην Τραπεζούντα το 1970, διετέλεσε δήμαρχος στην πόλη Beylikdüzü και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης.
Στο video που ακολουθεί βλέπουμε τον νέο δήμαρχο της Πόλης να αποδέχεται την πρόσκληση των χορευτών και να χορεύει Μαυροθαλασσίτικους χορούς (Karadeniz Horonu).

Πηγή

Ο Ποντιακής καταγωγής, και ελληνόφωνος Εκρέμ Ιμάμογλου, χορεύει άριστα τα ποντιακά

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μπορεί να θέλησε να «μαγειρέψει» τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη. Όμως ο νέος δήμαρχος της Πόλης χόρεψε στο ταψί των εκλογών και τον Σουλτάνο αλλά και το φαβορί και πρώην πρωθυπουργό της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Ο Ποντιακής καταγωγής, και ελληνόφωνος Εκρέμ Ιμάμογλου, χορεύει άριστα τα ποντιακά. Μάλιστα πριν από τρία χρόνια είχε δώσει δείγμα των ικανοτήτων του σε γλέντι στα Γιαννιτσά.

Από την άλλη πλευρά ο Ερντογάν με ένα νέο βίντεο κλιπ, και ακόμη ένα φιρμάνι, για επανακαταμέτρηση των ψήφων, προσπαθεί να συνέλθει από το «χαστούκι» στους έξι μητροπολιτικούς δήμους. Πάντως η ψυχοπονιάρικη μελωδία όχι μόνο δεν έπιασε τόπο αλλά το εκλογοδικείο αντί να κόψει τις ψήφους του Ιμάμογλου τις αβγάτισε.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria