Πάσχα 2019: Ένας νεκρός, 8χρονη χαροπαλεύει, 14χρονοι σοβαρά τραυματισμένοι - OlaDeka

Πάσχα 2019: Ένας νεκρός, 8χρονη χαροπαλεύει, 14χρονοι σοβαρά τραυματισμένοι

Αιματοβαμμένα -για μια ακόμη χρονιά- αποδείχθηκαν τα «εκρηκτικά» πασχαλινά έθιμα

Αιματοβαμμένα -για μια ακόμη χρονιά- αποδείχθηκαν τα «εκρηκτικά» πασχαλινά έθιμα, με τον φετινό απολογισμό να είναι ένας νεκρός, στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας, μια σοβαρά τραυματισμένη μια 8χρονη, από «αδέσποτη» σφαίρα, στις Θεσπιές Βοιωτίας και δυο έφηβοι τραυματισμένοι από κροτίδες.

Η πρώτη περίπτωση ήταν στην Κω, ενώ η δεύτερη στην Αίγινα, ωστόσο και στις δύο οι κροτίδες εξερράγησαν στα χέρια των δύο παιδιών, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν τα δάχτυλά τους. Οι γιατροί προχώρησαν σε χειρουργική επέμβαση συγκόλλησης και τώρα περιμένουν τα αποτελέσματά της.

Ο 14χρονος που τραυματίστηκε στην Κω, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο του νησιού, κρίθηκε πως πρέπει να μεταφερθεί στο Παίδων. Αντίστοιχα και στην Αίγινα, μετά τις πρώτες βοήθειες στο νησί, ο 14χρονος μεταφέρθηκε στην Αττική με πλωτό του Λιμενικού. Στο μεταξύ, στο νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται ένας 30χρονος από την Κάλυμνο με εγκαύματα.

Τραγική κατάληξη είχε και το ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα κατά τη διάρκεια σαϊτοπόλεμου στην Καλαμάτα, αφού ο άτυχος εικονολήπτηςπου χτυπήθηκε από σαΐτα έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με αρκετές μαρτυρίες αυτοπτών, όπως μετέδωσε το eleftheriaonline.gr, η σαΐτα έφυγε από κάποιο μέλος μπουλουκιού, χτύπησε τον άτυχο άνδρα και στη συνέχεια άλλαξε πορεία και έφυγε προς τον αέρα, ενώ την ίδια ώρα άλλη μία σαΐτα έφυγε από άλλο άτομο, αλλά ευτυχώς πήγε ψηλά.

Λίγα λεπτά αργότερα, ένα βίντεο σοκ από τον θάνατο του εικονολήπτη είδε το φως της δημοσιότητας.


Στη Θήβα ανήμερα του Πάσχα ένα κοριτσάκι τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε το Open Tv στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το κοριτσάκι έπαιζε στον δρόμο με φίλους του, όταν ξαφνικά έπεσε κάτω, χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε -στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού- διαπίστωσαν ότι το παιδί έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

Η σφαίρα, μάλιστα, είχε σφηνωθεί στο κεφάλι του παιδιού, το οποίο νοσηλεύεται διασωληνωμένο και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Η αστυνομία πιθανολογεί ότι η σφαίρα «έφυγε» από όπλο πολίτη που γιόρταζε το Πάσχα!

Το τραγικό περιστατικό θυμίζει την περίπτωση του μικρού Μάριου στο Μενίδι, που έπεσε νεκρός στην αυλή του σχολείου του, ενώ περίμενε να λάβει μέρος στη σχολική γιορτή.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria