Ο Πέτρος Μελισσαράτος του ΑΣ Καστοριάς στους κορυφαίους της αγωνιστικής - OlaDeka

Ο Πέτρος Μελισσαράτος του ΑΣ Καστοριάς στους κορυφαίους της αγωνιστικής

Με βάση αυτά τα αποτελέσματα η συντακτική ομάδα του basketblog.grαναδεικνύει την κορυφαία πεντάδα και τον προπονητή της 25ης αγωνιστικής και δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να αναδείξει τον MVP και τον προπονητή της αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Τομς Λεϊμάνις (Κόροιβος): Εξαιρετική εμφάνιση από το νεαρό γκαρντ του Κοροίβου, ο οποίος έψαχνε την εμφάνιση εκείνη που θα του έδινε και την απαραίτητη ψυχολογία για να συνεχίσει από εκεί που ξεκίνησε στον α’ γύρο. Ο Λεϊμάνις ήταν το Α και το Ω της ομάδας σε άμυνα αλλά κυρίως σε επίθεση τόσο εκτελεστικά όσο και δημιουργικά, με το νεαρό γκαρντ να σταματά στους 18 πόντους με 3/7 δίποντα, 3/8 τρίποντα και 3/4 βολές, ενώ ήταν ουσιαστικός στον τομέα των ριμπάουντ κατεβάζοντας 7 και μοίρασε και 5 ασίστ.

Στάθης Παπαδιονυσίου (Χαρίλαος Τρικούπης): Πολύ καλή παρουσία από τον έμπειρο γκαρντ του Χαριλάου Τρικούπη κόντρα στον Αμύντα. Σε έναν αγώνα που ο Χαρίλαος Τρικούπης είχε πρόβλημα από τα 6,75 και έψαχνε εναγωνίως πόντους με δεδομένο ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Παπαδιονυσίου ήταν αυτός που έδωσε τις απαραίτητες λύσεις, με τον γκαρντ της ομάδας του Μεσολογγίου να έχει απόλυτα ποσοστά ευστοχίας. Συγκεκριμένα, σε 31 λεπτά συμμετοχής ο Παπαδιονυσίου μέτρησε 22 πόντους με 8/8 δίποντα και 1/1 τρίποντο, κατεβάζοντας και 3 ριμπάουντ, όντας ο κορυφαίος της ομάδας του.

Νέστορας Κόμματος (Ερμής Αγιάς): Επιστροφή με εμφατικό τρόπο για τον ηγέτη του Ερμή Αγιάς που «χτύπησε» την πρώην ομάδα του. Ο Κόμματος απέδειξε για μία ακόμα φορά φέτος ότι είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες που μπορούν να αγγίξουν το triple double στα ελληνικά παρκέ και κόντρα στο Μαρούσι έφτασε μια ανάσα από το στόχο. Συγκεκριμένα, ο αειθαλής φόργουορντ/σέντερ ήταν ο πρώτος σκόρερ της αγωνιστικής με 30 πόντους, έχοντας 5/7 δίποντα και 5/10 τρίποντα αλλά και 5/5 βολές, ενώ κατέβασε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ.

Ανδρέας Κανονίδης (Ιωνικός Νικαίας): Εξαιρετική παρουσία από το φόργουορντ του Ιωνικού Νικαίας κόντρα στον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Ο Κανονίδης θύμισε τις περσινές εκπληκτικές του εμφανίσεις το απόγευμα του Σαββάτου και πήρε τη… μπαγκέτα από τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη στο σκοράρισμα. Ο νεαρός φόργουορντ ήταν σχεδόν… τέλειος επιθετικά, έχοντας 24 πόντους με 4/5 δίποντα, 4/4 τρίποντα και 4/4 βολές, ενώ μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ στην καλύτερη του εμφάνιση στην Α2 με τη φανέλα των πρωτοπόρων της κατηγορίας.

Πέτρος Μελισσαράτος (Καστοριά): Πληθωρική εμφάνιση από τον σέντερ της Καστοριάς κόντρα στο Ψυχικό. Σε μία αναμέτρηση όπου η Καστοριά ήθελε τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά playoffs, ο Μελισσαράτος ήταν άψογος κάτω από το καλάθι, πετυχαίνοντας 21 πόντους με 6/8 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 2/2 βολές, ενώ το εντυπωσιακό της εμφάνισης του, πέραν των 9 ριμπάουντ που κατέβασε και των 2 μπλοκ, ήταν τα 10 φάουλ που πήρε από τους αντιπάλους, δείχνοντας την υπεροχή που είχε κάτω από το καλάθι.

Προπονητής της αγωνιστικής: Σπύρος Σαμόλης (Κόροιβος):

Ο Σπύρος Σαμόλης κλήθηκε να αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο πριν λίγες βδομάδες, με δεδομένο ότι ο Κόροιβος κουβαλούσε ένα πολύ βαρύ φορτίο από τη συμμετοχή του τα προηγούμενα χρόνια στην Basket League και τα αρνητικά αποτελέσματα στο β’ γύρο λειτούργησαν ανασταλτικά στη συνολική πορεία της ομάδας. Ο Σπύρος Σαμόλης με την έλευση του έφερε το απαραίτητο ηλεκτροσόκ στο ρόστερ της ομάδας και βάζοντας τους κανόνες του τρόπου παιχνιδιού στο οποίο αρέσκεται ο ίδιος, κίνηση και σουτ, κατάφερε να πάρει δύο νίκες που ελάχιστοι πίστευαν ότι θα έρχονταν, με αποκορύφωμα τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή. Άπαντες πλέον κοιτούν αισιόδοξα την επόμενη μέρα, με τον Σπύρο Σαμόλη να έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην ανάκαμψη της ομάδας.

Ψηφίστε τον MVP και τον προπονητή της αγωνιστικής στο basketblog.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria