«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» - Μαγική φιέστα τίτλου από τον ΠΑΟΚ (vids+pics) - OlaDeka

«Να ‘τοι, να ‘τοι οι πρωταθλητές» – Μαγική φιέστα τίτλου από τον ΠΑΟΚ (vids+pics)

Μεγαλοπρεπέστατη και πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα η φιέστα του ΠΑΟΚ – Ο Βιεϊρίνια σήκωσε την κούπα, αποθέωση για τον Ιβάν Σαββίδη.

«Να ‘τοι, να ‘τοι οι πρωταθλητές» φώναξε για άλλη μια φορά η Τούμπα, με τον Βιεϊρίνια να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, σηκώνοντας στον ουρανό το τρόπαιο του πρωταθλητή! Στις 21:30 ξεκίνησε η φιέστα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ, σε ένα τελετουργικό που όμοιό του δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν.

Μια φιέστα που είχε περισσότερο άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων και δεν είχε καμία σχέση με τις φιέστες που βλέπαμε επί 30 χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια φιέστα ευρωπαϊκού επιπέδου που δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει βήματα μπροστά σε οργανωτικά ζητήματα.

«Σήκωσε το δεν μπορώ να περιμένω» φώναζε εν χορώ όλο το γήπεδο, την ώρα που έμπαινε στο γήπεδο η πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ του 1985. Ρίγη συγκίνησης για τους αδικοχαμένους με τις οθόνες να παίζουν το τραγούδι «Η Πόλη της Σιωπής» για τα αδικοχαμένα παιδιά του ΠΑΟΚ. «Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε» φώναξαν οι οπαδοί σείοντας την Τούμπα.

Super League: Πανάξιος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ!

Ακολούθως, έπαιξε στα μάτριξ που βρίσκονταν πέριξ της εξέδρας που είχε στηθεί για να υποδεχθεί τους θριαμβευτές το βίντεο του… πρωτομάστορα της επιτυχίας, του Ιβάν Σαββίδη. «Πολύ συχνά με ρωτάνε τι βρήκα στον ΠΑΟΚ. Τον εαυτό μου», ήταν μια ατάκα από τον ισχυρό άνδρα του «δικέφαλου», η οποία ξεσήκωσε τους οπαδούς που έδωσαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα.

Το απίστευτο τελετουργικό συνεχίστηκε με απ’ ευθείας συνδέσεις με Αυστραλία, ΗΠΑ, Γερμανία, ακόμα και με Ζάμπια! Το απίστευτο τελετουργικό, δεν περιγράφεται με λόγια κι ευτυχώς οι τηλεοπτικές κάμερες και οι φωτογραφικοί φακοί έχουν αποτυπώσει το μοναδικό σκηνικό που έστησαν οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ! Ακολούθως και λίγα λεπτά πριν τις 22:00 έφεραν το κύπελλο του πρωταθλητή στην Τούμπα οι Ιωσηφίδης και Κούδας, το τοποθέτησαν στη θέση του κι ακολούθως έβγαιναν ένας ένας οι παίκτες γνωρίζοντας την αποθέωση.

Τις εντυπώσεις έκλεψε κι ο Πασχαλάκης, που βγήκε με μπλουζάκι Superman. Ακολούθησε ο μεγάλος αρχηγός, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που βγήκε αγκαλιά με τις δύο κόρες του, γνωρίζοντας την αποθέωση, ενώ τελευταίος από την ομάδα, εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Η Τούμπα σηκώθηκε για άλλη μια φορά όρθια για να αποθεώσει τον άνθρωπο στον οποίο οφείλει ο ΠΑΟΚ σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία του, τον Ιβάν Σαββίδη, που χάθηκε στις αγκαλιές παικτών και προπονητικού τιμ. Ηταν η πρώτη φορά φέτος που ο Ιβάν Σαββίδηξς πάτησε στην Τούμπα, λόγω της γνωστής τιμωρίας του, και όπως ήταν φυσικό το γιόρτασε με τη ψυχή του.

Υπό τους ήχους του we are the champions των Queen ο Βιεϊρίνια, έχοντας στο πλάι του και τους άλλους δύο αρχηγούς του «δικέφαλου» ύψωσαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης το βαρύτιμο τρόπαιο και η νύχτα έγινε μέρα! Ατέλειωτο μεθύσι για τους οπαδούς και τους παίκτες που γιόρτασαν σηκώνοντας ένας ένας το τρόπαιο. Το επόμενο ραντεβού, δόθηκε για τον Λευκό Πύργο, εκεί που χιλιάδες οπαδοί περιμένουν πως και πώς την ομάδα για να την αποθεώσουν.

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» - Μαγική φιέστα τίτλου από τον ΠΑΟΚ (vids+pics)
«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» - Μαγική φιέστα τίτλου από τον ΠΑΟΚ (vids+pics)

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria