Μεγάλη επιτυχία των διασυλλογικών αγώνων του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς - OlaDeka

Μεγάλη επιτυχία των διασυλλογικών αγώνων του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019. Για μια ακόμη φορά περί τους 300 αθλητές, προπονητές και συνοδοί 10 Ομίλων από όλη την Ελλάδα, τίμησαν με την παρουσία τους, τους αγώνες που διαχρονικά διοργανώνει την άνοιξη ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς.

Στους αρτιότερα διοργανωμένους αγώνες που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα, ο καιρός επέτρεψε στους αθλητές και τις αθλήτριες να βιώσουν μια πραγματική γιορτή της κωπηλασίας. Αγωνιζόμενοι οι μεγαλύτερης ηλικίας αθλητές και αθλήτριες σε κωπηλατικό στίβο μήκους 2000 μέτρων διεθνών προδιαγραφών, είχαν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, εν’ όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών κι Εφήβων/Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαϊου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, αλλά και οι Παίδες/Κορασίδες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων που θα διεξαχθεί στα Γιάννενα στα μέσα του Ιούλη.

Δυστυχώς την ώρα των απονομών η βροχή που ξεκίνησε δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή τους σε εξωτερικό χώρο, με φόντο τη μαγική πόλη της Καστοριάς με τη μοναδικής ομορφιάς λίμνη της, αλλά παρόλα αυτά, το εσωτερικό του ΔΗ.ΝΑ.Κ. φιλοξένησε με άνεση τους αθλητές και όλους αυτούς που πρόσφεραν το ζεστό τους χειροκρότημα.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. διέπρεψαν με την παρουσία τους, κερδίζοντας 3 χρυσά, 8 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια, συνολικά δηλαδή 14 μετάλλια στις 30 κούρσες που πραγματοποιήθηκαν συνολικά, αποδεικνύοντας την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται από την προπονητική ομάδα με την υποστήριξη της διοίκησης και των φίλων του Ομίλου. Αναλυτικά οι διακρίσεις των αθλητών του Ν.Ο.Κ. :

Χρυσά μετάλλια:

Διπλό Σκιφ Κορασίδων Αρχαρίων: Αβραμίδου Πηνελόπη, Μόσχου Ιωάννα

Τετραπλό σκιφ Εφήβων: Γάκης Πέτρος, Μιχαλόπουλος Άγγελος, Χρήστου Κωστής, Φωτιάδης Άρης

Δίκωπος Νεανίδων: Αναστασιάδου Ευαγγελία, Ρέββα Βασιλική

Ασημένια μετάλλια:

Διπλό σκιφ Junior: Κεσίδου Σοφία, Μακροζήση Φωτεινή

Σκιφ Παίδων Αρχαρίων: Ντίκος Αντώνης

Σκιφ Παίδων Αρχαρίων: Φωτιάδης Πάνος

Διπλό Σκιφ Παίδων Αρχαρίων: Μαζγαλτζίδης Στάθης, Ζήσης Παναγιώτης

Τετραπλό Σκιφ Παίδων Αρχαρίων: Γεωργίου Γιώργος, Μόσχος Αργύρης, Κουμπάνης Γιάννος-Λυμπέρης, Γκαμπέσης Βασίλης

Τετραπλό Σκιφ Νεανίδων: Κεσίδου Ελένη, Αναστασιάδου Ευαγγελία, Γουρδομιχάλη Βίβη, Ρέββα Μαριάνθη

Διπλό Σκιφ Παίδων: Φωτιάδης Άρης, Χρήστου Κωστής

Διπλό Σκιφ Κορασίδων: Κεσίδου Ελένη, Ρέββα Μαριάνθη

Χάλκινα μετάλλια:

Σκιφ Παίδων Αρχαρίων: Χασιώτης Νίκος

Διπλό Σκιφ Παίδων Αρχαρίων: Τσάτσος Μάκης, Μπέλλος Αλέξανδρος

Σκιφ Κορασίδων: Ρέββα Βασιλική

Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους χορηγούς των αγώνων, τον γιατρό των αγώνων κ. Δοκόπουλο Πέτρο που ευγενικά πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του, τα παιδιά του Ερυθρού Σταυρού και τους Σαμαρείτες, τον κ. Γκέτσιο Πασχάλη και το πλήρωμα του ασθενοφόρου από το Νεστόριο, τον πολιτιστικό σύλλογο “Απόζαρι”, τα μέλη της αγωνοδίκου επιτροπής με την οποία υπήρξε άψογη συνεργασία, τους οδηγούς όλων των σκαφών που εθελοντικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, καθώς και τους ναυαγοσώστες και διασώστες που με την παρουσία τους προσέφεραν τη μέγιστη ασφάλεια για τους αθλητές, τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την ανεκτίμητη προσφορά τους στη διαμόρφωση του χώρου του ΔΗ.ΝΑ.Κ., την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς που συνδιοργάνωσε τους αγώνες αυτούς, τη διοίκηση του ΔΗ.ΝΑ.Κ. για την παραχώρηση των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Λίτσκα Διονύση, τα μέλη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καστοριάς για τη συνεργασία τους, την προπονητική ομάδα, και τέλος, όλους τους γονείς και φίλους που στήριξαν την πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε προκειμένου να διοργανωθούν με μέγιστη επιτυχία οι αγώνες αυτοί.

Η παρουσία όλων αυτών των ανθρώπων δίπλα στη διοίκηση του Ομίλου, δίνει δύναμη και ενθουσιασμό για να συνεχιστεί το έργο της επανόδου του Ν.Ο.Κ. στα ψηλότερα σκαλία της Ελληνικής Κωπηλασίας.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν, είτε πήραν κάποιο μετάλλιο είτε όχι, και να τους ευχηθεί υγεία κι επιτυχίες στους επόμενους αγώνες της χρονιάς.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες:

diasyllogikoi_nok_1404-1

diasyllogikoi_nok_1404-2

diasyllogikoi_nok_1404-4

diasyllogikoi_nok_1404-11

diasyllogikoi_nok_1404-12

diasyllogikoi_nok_1404-14

diasyllogikoi_nok_1404-15

diasyllogikoi_nok_1404-16

diasyllogikoi_nok_1404-17

diasyllogikoi_nok_1404-18

diasyllogikoi_nok_1404-20

diasyllogikoi_nok_1404-21

diasyllogikoi_nok_1404-22

diasyllogikoi_nok_1404-23

diasyllogikoi_nok_1404-24

diasyllogikoi_nok_1404-25

diasyllogikoi_nok_1404-27

diasyllogikoi_nok_1404-29

diasyllogikoi_nok_1404-34

diasyllogikoi_nok_1404-36

diasyllogikoi_nok_1404-38

diasyllogikoi_nok_1404-40

diasyllogikoi_nok_1404-42

diasyllogikoi_nok_1404-44

diasyllogikoi_nok_1404-48

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria