Κινηματογραφική σύλληψη ναρκέμπορων στο λιμάνι της Ρόδου - OlaDeka

Κινηματογραφική σύλληψη ναρκέμπορων στο λιμάνι της Ρόδου

ΧΑΠΙΑ ΑΞΙΑΣ 7,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΙΝΗΣ

Μεγάλο χτύπημα κατά του εμπορίου ναρκωτικών κατάφεραν οι διωκτικές Αρχές τις τελευταίες ημέρες, καθώς δέσμευσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Στο λιμάνι της Ρόδου, είχε δέσει ένα καράβι, από το οποίο βγήκε με αρκετή καθυστέρηση ένα όχημα με ξένες πινακίδες. Οι άνδρες του λιμενικού υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά κι έτσι, έκαναν σινιάλο στον οδηγό να σταματήσει. Ωστόσο, αυτός επιτάχυνε και πήγε να χτυπήσει τους λιμενικούς, προσπαθώντας να διαφύγει. Τελικά, οι Αρχές ακινητοποίησαν το όχημα κι έπιασαν τους δύο επιβάτες, που είχαν φορτωμένο με ναρκωτικά το αμάξι. Μεταξύ των ευρημάτων, βρίσκονταν χιλιάδες χάπια, αξίας εκατομμυρίων ευρώ και τουλάχιστον 15 κιλά κοκαΐνης.

Χθες, οι άνδρες του λιμενικού έπιασαν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας φορτίο με εκατοντάδες χιλιάδες ναρκωτικά χάπια Captagon που η αξία τους ξεπερνά τα 7,3 εκατομμύρια ευρώ. Το κλιμάκιο των λιμενικών, με τη συνδρομή του λαγωνικού Κ9, εντόπισαν το Σάββατο το βράδυ έναν 31χρονο Βούλγαρο, ο οποίος μέσα στην πολυτελή μαύρη BMW είχε κρύψει 369.545 ναρκωτικά χάπια.

Οι αξιωματικοί του Λιμενικού προσπαθούν να βρουν τις διασυνδέσεις του Βούλγαρου, να διαπιστώσουν αν αποτελούσε μέλος του κυκλώματος που εισήγαγε στη χώρα μας μέρος των ναρκωτικών και να εντοπίσουν τις «άκρες» που είχε με Έλληνες dealers.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria