Καστοριά - Τουριστική πόλη της ντροπής! - OlaDeka

Καστοριά – Τουριστική πόλη της ντροπής!

Σαν τους κλέφτες πέταξαν μπάζα τη νύχτα στη Μύτκα, κοντά στο Νοσοκομείο

Μετά θέλουμε να ονομάζουμε τουριστική πόλη και κουραφέξαλα αυτή την πόλη. Θέλουμε να καυχιόμαστε για την…αρχόντισσα! Κούνια που μας κούναγε…Ποια αρχόντισσα, Σπιναλόγκα της Δυτικής Μακεδονίας πρέπει να μας ονομάσουν!

Ντροπή και αηδία προκαλούν οι σημερινές εικόνες από την περιοχή Μύτκα στην στροφή του…τουριστικού θέλγητρου κατά τα άλλα γύρου της λίμνης δίπλα στο νοσοκομείο. Ο αρμόδιος για την καθαριότητα αντιδήμαρχος του δήμου Καστοριάς Διονύσης Λίτσκας ένιωσε δυσάρεστη έκπληξη όταν αντίκρυσε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σημείο που βλέπετε στις φωτογραφίες από χθες τα χαράματα. Επαρχιώτες με την χείριστη έννοια της λέξης, δημιούργησαν αυτή τη μικρή κόλαση μέσα στη νύχτα.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

Ο κ. Λίτσκας δηλώνει ότι αυτά τα απορρίμματα όπως και άλλα παρόμοια όπως αυτά που δημοσιεύσαμε χθες δεν μπορούν να περισυλλεγούν με απορριμματοφόρα αλλά με ειδικά οχήματα για μπάζα τα οποία όμως πρέπει να ενημερωθούν πριν πεταχτεί στο δρόμο οτιδήποτε.

«Καλέστε μας στα 2467025117 και 2467081318 και θα έρθουμε να περισυλλέξουμε τα μπάζα σας με εξειδικευμένα φορτηγά. Προσοχή! Μην τα βγάζετε έξω! Περιμένετε μας και θα έρθουμε εμείς να τα παραλάβουμε από το χώρο σας.» σημειώνει ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος καθαριότητας.

mpaza2

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria