ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Στο επίκεντρο η ανεργία για Καρυπίδη, άγχος της ΝΔ για Κασαπίδη... - OlaDeka

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Στο επίκεντρο η ανεργία για Καρυπίδη, άγχος της ΝΔ για Κασαπίδη…

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ

Η δεξιά -ακόμη και κατά δήλωση των συντακτών- της εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στο χθεσινό της φύλλο αφιερώνει ένα ζουμερό δίστηλο για την αναμέτρηση Καρυπίδη – Κασαπίδη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Σε αυτό αναφέρει ότι ο νυν Περιφερειάρχης έχει στο ενεργητικό του το πρόγραμμα 10.000.000 ευρώ (από τον κρατικό προϋπολογισμό) για το χτύπημα της ανεργίας στην περιοχή, ενώ συνεχίζει σημειώνοντας το ΠΟΤ (Περιβαλλοντικό Οικιακό Τιμολόγιο ρεύματος) και τη μείωση του ρεύματος για τα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας.

Από την άλλη, η εφημερίδα αναφερόμενη στον Γιώργο Κασαπίδη σημειώνει ότι στην ανακοίνωση των ΝΟΔΕ αποδεικνύεται και το άγχος της Ν.Δ.

Όλα αυτά τη στιγμή που το κλίμα ακόμη και στην Καστοριά (το κάστρο της ΝΔ) τα σύννεφα για τον γαλάζιο υποψήφιο όλο και πυκνώνουν και αυτό είναι αποτέλεσμα της εσωστρέφειας στην οποία έχει βυθιστεί τοπικά το κόμμα μετά από μία σειρά τακτικών και ενεργειών (και του Κασαπίδη) που ταλανίζουν και δεν λεν να καταλαγιάσουν ταλαιπωρώντας ΝΟΔΕ, υποψηφίους τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και υποψηφίους της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Οι τελευταίοι μάλιστα (όχι όλοι) νιώθουν ότι αδικούνται σφόδρα από την Πειραιώς που με το σκεπτικό «τρέξτε όλοι για ψήφους και μετά θα δούμε ποιοι θα είστε υποψήφιοι» τους θέτει σε δυσμενή θέση για την οργάνωση του προεκλογικού τους σχεδιασμού. Από την άλλη οι φατρίες σε όλο το μπλε – γαλάζιο φάσμα είναι τόσες πολλές που η έκρηξη ελλοχεύει μόνιμα.

2

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria