Ευχαριστήρια του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών για την «Fur Excellence in Athens 2019» - OlaDeka

Ευχαριστήρια του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών για την «Fur Excellence in Athens 2019»

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της έκθεσης Fur Excellence in Athens η Διοίκηση του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών ευχαριστεί τη συνδιοργανώτρια εταιρεία ΡΟΤΑ, τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην πρωτοποριακή αυτή εκδήλωση, τα δημοπρατήρια γούνας NAFA  και  SAGA καθώς και τον Δήμο Καστοριάς που στήριξαν οικονομικά την προσπάθεια αυτή.   Επίσης ευχαριστεί το προσωπικό του ΣΕΓ για την οργανωτικότητα και μεθοδικότητα με την οποία εργάστηκε προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία η 9η διοργάνωση της FEA.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον κ. Βασίλη Καρδάση για την διεξαγωγή του σεμιναρίου για νέους σχεδιαστές τις ημέρες της έκθεσης, την Αστυνομική Διεύθυνση που συνέβαλε στην ασφαλή μεταφορά εμπορευμάτων αλλά και την ομαλή διεξαγωγή της έκθεσης,  καθώς και τις τελωνειακές υπηρεσίες του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος που με την κατάλληλη προετοιμασία τους και οργάνωση πέτυχαν την εύρυθμη εξυπηρέτηση των επισκεπτών της FEA κατά την έξοδο τους από τη χώρα.

Τέλος, ευχαριστεί τις βουλευτές του νομού κ.κ. Τελiγιορίδου Ολυμπία, υφυπουργό Αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και  Αντωνίου Μαρία, βουλευτή της ΝΔ, που με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και δήλωσαν την γενικότερη υποστήριξη τους στον κλάδο της ελληνικής γουνοποιίας.

Με εκτίμηση

Για Το Διοικητικό Συμβούλιο

     Ο Πρόεδρος                                            Ο Γενικός Γραμματέας

Χατζησυμεωνίδης Γεώργιος                   Κουτσουλιώτας Μηνάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria