Διακρίσεις των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς - OlaDeka

Διακρίσεις των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς

Διάκριση μαθητών του 3ου Γυμνασίου στον 2ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Ορθογραφίας Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του 3ου Γυμνασίου συγχαίρουν τον μαθητή της Γ΄ Τάξης Κωνσταντίνο Παγουνόπουλο, ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση στον 2ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Ορθογραφίας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και τις μαθήτριες Αγορίτσα Γεωργιάδου και Καλυψώ Τσάμη για την πολύ καλή παρουσία τους.

Στον διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, πήραν μέρος 30 μαθητές από τους νομούς Καστοριάς, Φλώρινας και Κοζάνης.

Ευχόμαστε στα παιδιά να συνεχίσουν να αγωνίζονται, έχοντας υψηλούς στόχους, και να πετυχαίνουν πάντα διακρίσεις στη ζωή τους.

——————————————————————————————————-

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των καθηγητών του 3ου Γυμνασίου Καστοριάς συγχαίρει τη μαθήτρια της  Γ΄ τάξης, Τσάμη Μαρία, για την επιλογή του δοκιμίου της προκειμένου να εκπροσωπήσει την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γραπτού Λόγου με θέμα :

«Μαρία Σκλοντόβσκα Κιουρί: η διακεκριμένη Πολωνίδα επιστήμονας και η προσφορά της στις Φυσικές Επιστήμες».

Ο Διαγωνισμός προκηρύχθηκε από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. με αφορμή την Εκατονταετηρίδα από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Πολωνίας. Στόχος του Διαγωνισμού ήταν να κεντρίσει το ενδιαφέρον των μαθητών/τριών, για τη μεγάλη προσφορά στις Φυσικές Επιστήμες, της βραβευμένης με δύο Βραβεία Νόμπελ, Πολωνικής καταγωγής επιστήμονα Μαρίας  Κιουρί, καθώς και το κύρος που προσέδωσε στους αγώνες του γυναικείου κινήματος για την ισότητα των δύο φύλων.

Τα βραβεία που θα δοθούν στους δύο πρώτους από τους δεκατρείς μαθητές/τριες που θα εκπροσωπήσουν τις Περιφέρειες της χώρας, θα αντιστοιχούν σε τριήμερο ταξίδι στη Βαρσοβία, ενώ στους υπόλοιπους θα απονεμηθεί Έπαινος.

Ευχόμαστε θερμά καλή επιτυχία στη Μαρία, κατά την τελική φάση του Διαγωνισμού, να σημειώνει πάντα διακρίσεις και να ευοδωθούν όλες οι προσπάθειες και οι στόχοι της.

Ο Διευθυντής

Γεώργιος Ν. Σερδένης

Ο Διευθυντής

Γεώργιος Ν. Σερδένης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria