Γεμάτη εκδηλώσεις η ατζέντα της Υποψηφίας Δημάρχου Καστοριάς κας Κατερίνα Σπύρου για το τριήμερο 5/4 έως 7/4 - OlaDeka

Γεμάτη εκδηλώσεις η ατζέντα της Υποψηφίας Δημάρχου Καστοριάς κας Κατερίνα Σπύρου για το τριήμερο 5/4 έως 7/4

Γεμάτη  δραστηριότητες, η ατζέντα της Υποψήφιας Δημάρχου της Δημοτικής Κίνησης «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς» κας  Κατερίνας Σπύρου, το τριήμερο από Παρασκευή 5 Απριλίου  έως και Κυριακή 7 Απριλίου.

Το  6ο Πανελλήνιο Συνέδριο της  Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο «Limneon” παρακολούθησε η κα Κατερίνα Σπύρου μαζί τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο και Ιατρό  κο Δημήτρη Κοντονίνα , όπου  ενημερώθηκε για σημαίνοντα ζητήματα υγείας και έδειξε για ακόμη μια φορά την στήριξη της στον Νευραλγικό Τομέα του Συνεδριακού  Τουρισμού σημαίνον κομμάτι του Στρατηγικού της σχεδιασμού.

Μέσα σε συγκινησιακό κλίμα  πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Άργους Ορεστικού το Σάββατο 6 Απριλίου, η ιστορική θεατρική παράσταση «Μακεδονία Μαρτύρων και Ηρώων γη» που παρουσίασε ο Σύνδεσμος Νέων «Λύχνος» Θεσσαλονίκης,  σε συνεργασία με το Γραφείο  Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς. Στην παράσταση παραβρέθηκε η κα Κατερίνα Σπύρου μαζί με  υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, θέλοντας να τιμήσει με την παρουσία της , την μνήμη των Μαρτύρων Ηρώων των Μακεδονικών Αγώνων που έδωσαν την ζωή τους στον βωμό της Ελεύθερης Πατρίδα μας.

Η βραδιά τελείωσε με την εξαιρετικά πετυχημένη  μουσική  εκδήλωση στο Αμφιθέατρο ΤΕΙ Καστοριάς, «Τραγουδάμε Ελληνικά», την οποία παρακολούθησε κ κα Κατερίνα Σπύρου μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού της. Δύο Μουσικά σχολεία και δύο χορωδίες, Καστοριάς και  Πάτρας πλαισιωμένες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αθανάσιος Χριστόπουλος», ένωσαν τις φωνές τους, χαρίζοντας μια μαγική βραδιά και όπως τόνισε η κα  Σπύρου έδωσαν  ένα ηχηρότατο μήνυμα ότι η μουσική παίζει τον ρόλο του πρεσβευτή ανάμεσα στους ανθρώπους, τους ενώνει και οδηγεί την κοινωνία μας σε ένα  καλύτερο αύριο.

Στις Εκδηλώσεις Μνήμης, στην Κλεισούρα ,για το Ολοκαύτωμα του 1944, παραβρέθηκαν η Υποψήφια Δήμαρχος Καστοριάς κα Κατερίνα Σπύρου μαζί με δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της, την Κυριακή 7 Απριλίου, όπου παρακολούθησαν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Εκεί ζωντάνεψαν μνήμες για μια από τις πιο θηριώδεις πράξεις των ναζιστικών στρατευμάτων κατοχής στο Μαρτυρικό Χωριό της Κλεισούρας.

  Η επιτυχημένη παρουσία της κας Κατερίνας Σπύρου ολοκληρώθηκε στο «Bazaar Aγάπης για τον  Νικόλα» στο Εμπορικό κέντρο Καστοριάς, μια εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ομάδα Χειροτεχνίας – Ψυχαγωγίας του  Κέντρου Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης   του Γενικού  Νοσοκομείου Καστοριάς  και το Δημόσιο  ΙΕΚ Βοηθών Λογοθεραπευτών Καστοριάς. Δίπλα στη κα Σπύρου στην εκδήλωση παραβρέθηκαν υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι με την παρουσία τους έδειξαν έμπρακτα την στήριξη τους  σε  δράσεις ανθρωπιάς στον Τόπο τους.

Δ/Τ

???????? ???? ????? ??????? ΙΑ Ηρώων -Μαρτύρων Γη

?????????? ????? ς Κλεισουρα

?????????? ????? ς Κλεισούρα

Εκδήλωση Τραγουδαμε Ελληνικά ΤΕΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εκδήλωση Τραγουδάμε Ελληνικά ΤΕΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria