Από τον ΝΟΚ στο ολυμπιακό βάθρο – Συνέντευξη της Χριστίνας Γιαζιτζίδου για την διαδρομή της στην κωπηλασία - OlaDeka

Από τον ΝΟΚ στο ολυμπιακό βάθρο – Συνέντευξη της Χριστίνας Γιαζιτζίδου για την διαδρομή της στην κωπηλασία

VIDEO

Η Ολυμπιονίκης μας Χριστίνα Γιαζιτζίδου στα πλαίσια της επετείου από τα 20 χρόνια της ίδρυσης του προγράμματος Ολυμπιακών υποτροφιών του ιδρύματος Ι. Γ. Λεβέντη παραχώρησε συνέντευξη στις εγκαταστάσεις του ΝΟΚ
Σε μια διαφορετική αναδρομή στα 20 χρόνια του Προγράμματος Ολυμπιακών Υποτροφιών,το οποίο έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο. Η τελετή ξεκίνησε με ένα διαφορετικό βίντεο-αφιέρωμα με τη συμμετοχή μεγάλων ονόματων του Ελληνικού και Κυπριακού αθλητισμού. Μεταξύ αυτών οι Λευτέρης Πετρούνιας, Κατερίνα Στεφανίδη, Τάκης Μάντης, Παύλος Καγιαλής, Άννα Κορακάκη, Παύλος Κοντίδης, Σοφία Μπεκατώρου, Χριστίνα Γιαζιτζίδου, Κώστας Φιλιππίδης, Βάσω Μιλλούση μίλησαν για την προσωπική τους διαδρομή στον χώρο αυτό, για την σημασία των Βραβείων Ολυμπιακής Προετοιμασίας στο ξεκίνημα της δικής τους πορείας, αλλά και για τα όνειρά τους για το μέλλον.
Η Ολυμπιονίκη μας Χριστίνα Γιαζιτζίδου μίλησε για τα 60 χρόνια του ΝΟΚ , τις εμπειρίες της από όταν ξεκίνησε σε παιδική ηλικία τον αθλητισμό , τις δυσκολίες που συναντά κάθε αθλητής και γιατί δεν πρέπει να το βάζει κάτω.
Η Χριστίνα αποτελεί πρότυπο για όλους μας , για το ήθος της και για όσα έχε καταφέρει να κερδίσει στην αθλητική της σταδιοδρομία.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria