Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 - OlaDeka

Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 51-47

Σε ένα παιχνίδι αρκετά κακό σε ποιότητα, με το μικρό σκορ να υποδηλώνει την αστοχία που είχαν και οι δύο ομάδες, η Καστοριά γνώρισε την ήττα από την Πάτρα με 51-47. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός πως σε καμία από τις τέσσερις περιόδους δεν ξεπεράστηκαν οι 30 πόντοι και από τις δύο ομάδες μαζί. Παρόλα αυτά το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ. Το 39-42 μετατράπηκε σε 42-42 στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ η ευστοχία του Καζαρνόφσκι από τη γραμμή της φιλανθρωπίας έδωσε προβάδισμα με 4 πόντους (46-42). Οι “γουναράδες” δεν παράτησαν το παιχνίδι και μείωσαν στον πόντο (46-45), με το παιχνίδι να κυλά έτσι μέχρι τέλους. Στη ρωσική ρουλέτα των βολών οι Πατρινοί δεν έχασαν τη διαφορά με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα για την ομάδα μας.

Δεκάλεπτα: 10-13, 19-25, 37-34, 51-47

Απόλλων Πάτρας (Δελέγκος):Στεφανίδης 13 (1), Βλάχος, Μπέμπης 4, Κασπίρης, Μολφέτας 14 (2), Ζούμπος 2, Μπαζίνας, Εζόμο 2, Δημακόπουλος 6, Καζαρνόφσκι 10.

Α.Σ. Καστοριάς (Καραγιάννης): Αμπαράς 4, Πετρόπουλος 12 (2), Μελισσαράτος 3, Χονδρογιάννης 2, Απιδόπουλος, Χρυσόπουλος 1, Ράπτης 10, Τερσενίδης, Βαβάτσικος, Καραμανώλης, Τζακόπουλος 6 (2), Σταμένκοβιτς 9.


ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας της Παιδικής ομάδας του Α.Σ. Καστοριάς για το Final 4 της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση, φιλικός αγώνας στα Ιωάννινα. Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δυνατό και χρήσιμο για τη συνέχεια της προετοιμασίας, με μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα αυτή, του Α.Σ.Γ. Ιωαννίνων.

Μετά το παιχνίδι η διοίκηση του Α.Σ. Καστοριάς αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια των αθλητών μας, πρόσφερε στους μικρούς αθλητές τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον εκτός έδρας αγώνα της αντρικής μας ομάδας στην Πάτρα, παίρνοντας πολύτιμες παραστάσεις.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria