Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς - OlaDeka

Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς

Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς 6 – 7 Απριλίου 2019

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Ε. ΨΥΧΙΚΟΥ 74-67

Νικών συνέχεια για την Καστοριά, η οποία επικράτησε του Ψυχικού με 74-67 και βρίσκεται σε τροχιά playoffs, όντας ισόβαθμος με Χαρίλαο Τρικούπη και Διαγόρα. Οι “γουναράδες” είχαν σαφή υπεροχή στο δημιουργικό κομμάτι με 22 ασίστ έναντι μόλις 12 του με τον Πέτρο Μελισσαράτο να πραγματοποιεί την καλύτερη του φετινή εμφάνιση με 21 πόντους και 9 ασίστ. Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του και θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει και νωρίτερα την αναμέτρηση, έχοντας μάλιστα διαφορά 12 πόντων (65-53) στα 4′ πριν το φινάλε, όμως η ομάδα των Βορείων Προαστίων δεν τα παράτησε και με τρίποντο του Νικόλα Παπανικολάου μείωσε ακόμα και στους 5 (79-74). Λίγα δεύτερα πριν το φινάλε οι φιλοξενούμενοι παρέμεναν εντός αγώνα, όμως οι «γουναράδες» ήταν εύστοχοι στις βολές που οδηγήθηκαν από τα φάουλ και πήραν την πολύ σημαντική νίκη.

Δεκάλεπτα: 24-18, 36-32, 58-47, 74-67

Α.Σ.Καστοριάς (Καραγιάννης): Αμπαράς 1, Πετρόπουλος 2, Μελισσαράτος 21 (1), Χονδρογιάννης, Βλάχος 3 (1), Απιδόπουλος 16, Χρυσόπουλος 9 (3), Ράπτης 10, Τερσενίδης, Βαβάτσικος 5, Καραμανώλης, Τζακόπουλος 7 (1).

Α.Ε.Ψυχικού (Ρεμεντέλας): Κοντούδης 2, Παπανικολάου 9 (1), Παπαδημητρίου 5 (1), Παπαντωνάκος, Μάντζαρης 7, Θεοδώρου 4, Ντιάλο 4, Μπασδέκης 8 (2), Παασόγια 28 (2).


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 55-77

Μακριά από τον καλό της εαυτό η ομάδα μας γνώρισε εύκολα και δίκαια την ήττα από τον πολύ καλή ομάδα της Κοζάνης. Η ομάδα των κορασίδων με αυτό το παιχνίδι τελείωσε για φέτος τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις πετυχαίνοντας συνολικά 8 νίκες και 6 ήττες.

Δεκάλεπτα: 14-30, 14-08, 10-22 και 17-11.

Α.Σ.Καστοριάς (Ντόντης): Τσιαντά, Κρανιά,, Πολίσι, Καλλίνικου Μ., Τσαχτσίρα, Θυμιοπούλου, Καλλίνικου Κ., Χατζηϊορδανίδου, Αλεξιάδη, Νικολαΐδου και Βλάχου.


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Με δύο αγώνες συνεχίστηκε το Πρωτάθλημα Παμπαίδων για την ομάδα μας. Η Καστοριά 1 αντιμετώπισε την πολύ δυνατή ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης και η Καστοριά 2 την πιο αδύναμη Ελπίδα Περδίκας στην Πτολεμαΐδα, αποκομίζοντας πολύ καλές εμπειρίες για το μέλλον.

ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Σ. – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ1

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Κέδρος, Φίλιος, Ευθυμιάδης, Μονοβασίλης, Παναγιωτίδης, Κορεντσίδης, Κώτσης, Βλαχάβας, Κωστάρας, Τσαχτσίρας, Φωτιάδης και Βασιλειάδης.

 

ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΡΔΙΚΑ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ2

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Σακαλίδης, Σίμος, Φιλιππίδης, Φράγκος, Ντόντης Π. Ντόντης Α., Ταμήλιας, Λάτσος, Παπαγεωργίου, Αναγνώστου, Κωνσταντίνου Σ., Κωνσταντίνου Γ. και Ελευθεριάδης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria