Ένα βίντεο για να αλλάξει το μέλλον της Ευρώπης - OlaDeka

Ένα βίντεο για να αλλάξει το μέλλον της Ευρώπης

Αγαπητή / Αγαπητέ,

 

Από τη στιγμή που ερχόμαστε σ’ αυτό τον κόσμο, είμαστε μαζί. Ο καθένας μπορεί να αφήσει το στίγμα του, αλλά μαζί μπορούμε πραγματικά να κάνουμε τη διαφορά. Και είναι γι’ αυτό που ψηφίζουμε.

 

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει αναλάβει μια εκστρατεία για να βοηθήσει να αυξηθεί η συμμετοχή ψηφοφόρων στις επικείμενες Ευρωεκλογές, οι οποίες θα γίνουν στις 23-26 Μαΐου.

 

Οι εκλογές αποτελούν τη στιγμή όπου ο κάθε ένας από εμάς έχει την ευκαιρία να ψηφίσει και να αποφασίσει το μέλλον του. Και παρόλο που δεν μπορούμε να λύσουμε τις σημερινές παγκόσμιες προκλήσεις ή ακόμη αυτές σε εθνικό επίπεδο, στην Ευρώπη μπορούμε μαζί να χαράξουμε το δρόμο. Είναι αυτό που καθιστά τις Ευρωεκλογές πολύ σημαντικές.

 

Και είναι γι’ αυτό που χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου. Πιο κάτω θα βρείς το προεκλογικό φιλμάκι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «Αποφάσισε για το μέλλον σου». Υπάρχουν πλάνα από όλη την Ευρώπη νεογνών λίγο μετά τη γέννησή τους· μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή που συνοδεύεται από μια αίσθηση ευθύνης για το ευ ζειν αυτής της νέας ζωής στο μέλλον. Τα παιδιά αυτού του φιλμ θα κληρονομήσουν τις αποφάσεις που θα πάρουμε εμείς σήμερα.

 

 

epfacebook.eu/chooseyourfuture , epyoutube.eu/chooseyourfuture

 

Θα θέλαμε να σου ζητήσουμε να μοιραστείς το βίντεο και να ενθαρρύνεις άλλους να πράξουν το ίδιο. Έτσι θα μας βοηθήσεις να επικοινωνήσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερους Ευρωπαίους και να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ για το φιλμ και το μήνυμά του. Συνημμένο θα βρεις σχετικό οδηγό με περισσότερες πληροφορίες.

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια που μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι Ευρωπαίοι θα αποφασίσουν για το δικό τους μέλλον το Μάιο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria