Π. Κεπαπτσόγλου: «Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρο Καρυπίδη»

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Π. Κεπαπτσόγλου: «Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρο Καρυπίδη»

«Τα 23 εκατομμύρια € συνολικά αγγίζουν τα έργα που εξασφαλίσαμε για τη θωράκιση του ποταμού Αλιάκμονα από πλημμυρικά φαινόμενα και τη μερική ανάπλαση της περιοχής. Χθες, υπογράψαμε την αίτηση χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας του ποταμού Αλιάκμονα από τη συμβολή με τον παραπόταμο Στραβοπόταμο (Γκαλέσαβο) έως τη γέφυρα της Αμμουδάρας, ύψους 11.130.000 €. Παρεμβάσεις συμπληρωματικές σε αυτές της διευθέτησης της κοίτης του ποταμού από την περιοχή του δασυλλίου μέχρι τη Σκάλκη, το οποίο βρίσκεται σε φάση δημοπράτησης μέσω ηλεκτρονικού διαγωνισμού (11.700.000 €).
Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρο Καρυπίδη που, για ακόμη μια φορά, στάθηκε πολύτιμος αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια του Δήμου.
Με μεθοδική και συστηματική δουλειά διεκδικούμε και πετυχαίνουμε έργα πνοής και σοβαρών υποδομών που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου μας.
Έτσι ξεκινήσαμε κι έτσι συνεχίζουμε…»

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια