Ραδιολέσχη: Εκδήλωση για τις "Ακτινιοβολίες", στις 17/3/19 στο αμφιθέατρο της ΠΕ Καστοριάς - OlaDeka

Ραδιολέσχη: Εκδήλωση για τις “Ακτινιοβολίες”, στις 17/3/19 στο αμφιθέατρο της ΠΕ Καστοριάς

Ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή απογευματινής εκδηλώσεως, ανοιχτής προς κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη ή οργανωμένο φορέα του νομού Καστοριάς, με θέμα : «Ακτινοβολίες».

Στην εκδήλωση αυτή, θα γίνει εκτενής και ευρεία ανάπτυξη του κάθε είδους και μορφής των ακτινοβολιών, από οπού και αν αυτές πηγάζουν, με σκοπό την ενημέρωση για τις επιπτώσεις τους στον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς και την ορθολογική, όσο και ασφαλή χρήση των οικιακών, προσωπικών και επαγγελματικών ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών συσκευών μας.

Επί πλέον, θα γίνει μια τεκμηριωμένη προσέγγιση στο μείζον θέμα των δομών και των μορφών των κεραιοσυστημάτων, που χρησιμοποιούνται από τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, με κύριο σκοπό, πέρα από την τεχνική ενημέρωση, την απομυθοποίηση των διαφόρων φημών, μέσα από την υπεύθυνη τοποθέτηση της Ραδιολέσχης Καστοριάς.

Το θέμα της εκδηλώσεως θα αναπτυχθεί με τη χρήση πλούσιου οπικοακουστικού υλικού και εργαστηριακού εξοπλισμού, από το μέλος της Ραδιολέσχης Καστοριάς και επίτιμο Πρόεδρο αυτής κύριο Στέργιο Φίσκα (sv2rm).

Μετά το πέρας της εκδηλώσεως, θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την επίλυση εξειδικευμένων αποριών, από τον εισηγητή του θέματος και τους συνεργάτες του.

Η όλη εκδήλωση, λόγω του εξαιρετικού θεματικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει, έχει λάβει την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, καθώς και των Δήμων Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου.

Κρίνοντας ότι το θέμα των ακτινοβολιών είναι διαρκώς επίκαιρο, αλλά και πάντοτε ενδιαφέρον, σας αναμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας την Κυριακή 17η Μαρτίου 2019 & ώρα 18:00, στο αμφιθέατρο της Π.Ε. Καστοριάς (Μεγάλου Αλεξάνδρου και Διοικητηρίου).

Το Δ.Σ. της Ραδιολέσχης Καστοριάς

Radiotion-Poster-v4

ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δη.Να.Κ. Καστοριά 52 100

τηλ. επικ. 69322 20739 – e-mail : [email protected] – website: www.sz2rck.gr

Δελτίο Τύπου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria