Τοιχιό - Αρκούδα κατασπάραξε 22 κότες | Είναι η δεύτερη επίθεση σε ένα χρόνο - OlaDeka

Τοιχιό – Αρκούδα κατασπάραξε 22 κότες | Είναι η δεύτερη επίθεση σε ένα χρόνο

ΚΑΤΟΙΚΟΣ: «Δεν θέλω καν να το θυμάμαι, θέλω να το διαγράψω από το μυαλό μου»

Ο κ. Α. διαμένει με την οικογένεια του σε μια μονοκατοικία στην άκρη του Δ/Δ Τοιχιού. Πέρσι το καλοκαίρι, αρκούδα εισέβαλε στην αυλή του σπιτιού και κατασπάραξε 10 κοτοπουλάκια. Την προηγούμενη Τετάρτη επαναλήφθηκε το σκληρό σκηνικό με θύματα 22 κότες από τις 27 συνολικά που εξέτρεφε ο άτυχος συμπολίτης μας.

Ο κάτοικος του Τοιχιού ακούγεται συγκλονισμένος ακόμη και τώρα, δέκα μέρες μετά.

«Δεν θέλω καν να το θυμάμαι, θέλω να το διαγράψω από το μυαλό μου. Τα παιδιά μου έχουν τρομοκρατηθεί. Απευθύνθηκα σε αστυνομία, δασαρχείο και αρκτούρο. Το μόνο που είχαν να μου πουν ήταν να εγκαταστήσω ηλεκτροφόρα περίφραξη. Σαν να ήμαστε σε εμπόλεμη περιοχή, μέσα στο Τοιχιό. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν έχω κάτι να πω…Απλά φοαβάμαι μην κάποια στιγμή γίνει κάτι χειρότερο που δυστυχώς δεν είναι και πολύ δύσκολο να συμβεί. Εκείνο για το οποίο στεναχωριέμαι είναι η βουβή κοινωνία στην οποία ζούμε. Πέρσι, την ίδια περίοδο που η αρκούδα έφαγε τα δέκα κοτοπουλάκια από την αυλή μου, πέρασε μέσα από το χωριό σαν να ήταν κάτοικος του. Έγινε σάλος σε όλη την Ελλάδα, τηλεόραση, ίντερνετ κλπ, αλλά μέχρι εκεί. Οι συγχωριανοί μου συνέχισαν σαν να μην συνέβη τίποτα, καμία αντίδραση, καμία σκέψη, καμία ανησυχία. Κανονικά θα έπρεπε να ξεσηκωθεί ο κόσμος με μία φωνή. Εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν αυτό που συνέβη σε μένα και το κυριότερο μην γίνουμε μάρτυρες επίθεσης σε άνθρωπο.»

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ – ΕΝΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

Δεν είναι όμως μόνο οι αρκούδες που ανησυχούν τον κάτοικο του Τοιχιού, προβλήματα υπάρχουν και από τα αδέσποτα μας λέει:

«Ήθελα επίσης να σας αναφέρω και κάτι άλλο. Έχει να κάνει με το πρόβλημα των αδέσποτων. Κυκλοφορούν σε αγέλες και είναι πολύ επικίνδυνα. Τα παιδιά που γυρίζουν από τα φροντιστήρια το βράδι, φοβούνται πολύ μέχρι να φτάσουν στα σπίτια τους. Στο παιδί μου επιτέθηκε ένα από αυτά και ευτυχώς που κρατούσε ομπρέλα με την οποία κατάφερε τελικά να το απωθήσει. Δεν θέλω να σας πω περισσότερα, έτσι κι αλλιώς είμαι απογοητευμένος και δεν πιστεύω ότι μπορεί να βγει κάτι από αυτό…»

 

Εικόνες αρχείου

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria