Στο...Μανιάκι (!) παρουσιάζει η Γεωργία Ζεμπιλιάδου πρόγραμμα και υποψηφίους - OlaDeka

Στο…Μανιάκι (!) παρουσιάζει η Γεωργία Ζεμπιλιάδου πρόγραμμα και υποψηφίους

Γκάφα από τα αποδυτήρια – Ούτε τα ονόματα του τόπου δεν ξέρουν, θέλουν και να μας σώσουν…

Δείτε την πρόσκληση του συνδυασμού της Υποψήφιας Περιφερειάρχη κυρίας Γεωργίας Ζεμπελιάδου, η οποία αναφέρει τους Μανιάκους ως «το Μανιάκι». Εντάξει, δεν είναι και το τραγικό λάθος θα πει κάποιος. Η καλή μέρα απ΄το πρωί φαίνεται θα μπορέσει άνετα όμως να του απαντήσει κάποιος άλλος.

Γιατί το συγκεκριμένο λάθος δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μας βλέπουν οι υποψήφιοι σωτήρες μας. Και μάλιστα ακόμη και εκείνοι που υποτίθεται είναι παλιές..καραβάνες και από χρόνια στο κουρμπέτι. Δεν συγχωρείται τόσο απλά και δεν περνά απαρητήρητο ένα τέτοιο λάθος σε επίσημη πρόσκληση κατά την οποία θα παρουσιαστεί πρόγραμμα και υποψήφιοι, σε μια εκδήλωση η οποία γίνεται για να πειστούμε ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός τα ξέρει καλά τα πράγματα και βρίθει ικανοτήτων και υπερδυνάμεων. Ότι οι σούπερ ντούπερ πολιτικοί – βιονικοί υποψήφιοι θα μας φέρουν μέχρι και θάλασσα άμα λάχει να ούμε, θα οργανώσουν πολιτική προσέλκυσης εξωγήινων τουριστών για να κάνουν μπάνιο σε αυτή (την θάλασσα ντε!) και χίλια μύρια άλλα, αλλά…με μία προυπόθεση: Να έχουν το δικαίωμα να λένε τους Μανιάκους, το Μανιάκι, την Καστοριά, Γκαστούρ και ποιος ξέρει τι άλλο. Εμείς λέμε να κάνουμε μια δέηση, να βγάλουμε μία στερνή αγανακτησμένη φωνή προς τους ουρανούς μπας και μας ακούσει ο Θεός και βάλει το χέρι του…  #poiosthamassoseiapotoussotires

Υ/Γ Το Μανιάκι βρίσκεται στη Μεσσηνία κα Ζεμπιλιάδου. Άιντε και στη Φλώρινα. Στην Καστοριά, έχουμε τους Μανιάκους.

Δείτε το θαύμα της λεπτομέρειας στην συγγραφή πρόσκλησης συνδυασμού που διεκδικεί την Περιφέρεια:

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 και ώρα 12:00 στο Ξενοδοχείο DIAMOND στο Μανιάκι Καστοριάς η υποψήφια Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεωργία Ζεμπιλιάδου, θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού για τον Νομό Καστοριάς και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Νομού.

zempi-maniaki

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria