Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Χλόη Καστοριάς - OlaDeka

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Χλόη Καστοριάς

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε μόλις στην περιοχή Χλόη στην διασταύρωση μπροστά από το βενζινάδικο του Παπαθανασίου.

Διερχόμενο όχημα στην κάθετη οδό παραβίασε το stop και συγκρούστηκε με όχημα πάνω στον κεντρικό δρόμο από τις εργατικές κατοικίες προς τον κυκλικό κόμβο στην περιοχή Χλόη. Το όχημα από την κάθετη οδό χτυπήθηκε πλάγια στο πίσω μέρος του, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αναποδογυρίσει, ενώ από την φόρα που είχε ήδη σύρθηκε αναποδογυρισμένο για τουλάχιστον 50 μέτρα, φτάνοντας στο ύψος του γηπέδου Τένις.

Ασθενοφόρο έφτασε άμεσα στο σημείο του ατυχήματος και μετέφερε τους τρεις επιβάτες του αναποδογυρισμένου οχήματος στο νοσοκομείο. Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν στιγμή προς στιγμή το περιστατικό στην δημοσιογραφική ομάδα του Μπέτσκα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τρεις ήταν οι επιβάτες του οχήματος. Δύο νεαρές κοπέλες πιθανόν ανήλικες και μία μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που πιθανών είναι, σύμφωνα με τους μάρτυρες, η μητέρα κάποιας από τις κοπέλες.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, καθώς φαίνεται πως μόνο η μία κοπέλα είχε ένα ελαφρύ τραύμα στο κεφάλι ενώ τόσο οι υπόλοιποι επιβάτες του οχήματος όσο και οι δύο επιβάτες του δεύτερου οχήματος ήταν τυχεροί και φαίνεται να μην χτύπησαν στο περιστατικό.

«Δόξα το Θεό φορούσαμε όλοι ζώνες ασφαλείας» δήλωσε ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, «αλλιώς θα είχαμε σίγουρα χτυπήσει σοβαρά»

troxaio_2203-1

troxaio_2203-2

troxaio_2203-3

troxaio_2203-4

troxaio_2203-5

troxaio_2203-6

troxaio_2203-7

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria