Ο Καστοριανός Μίλτος Γρηγοριάδης έκλεψε την παράσταση σε catwalk της Intimissimi στην Κύπρο - OlaDeka

Ο Καστοριανός Μίλτος Γρηγοριάδης έκλεψε την παράσταση σε catwalk της Intimissimi στην Κύπρο

Με ένα catwalk που στην Κύπρο θα θυμούνται για καιρό, το ιταλικό lingerie brand κάλεσε τους θεατές να ανακαλύψουν τον κήπο της αποπλάνησης που κατοικείται από αισθησιακές προσωπικότητες, εντυπωσιακής ομορφιάς και ακτινοβολίας.

Το Secret Garden ήταν κάτι περισσότερο από ένα fashion show. Είναι ένας φανταστικός κόσμος, ένα υπέροχο Show και μια ωδή στην όμορφη και επιτυχημένη σειρά εσωρούχων από ένα brand που ντύνει γυναίκες και άντρες σε όλο τον κόσμο.

Υπέροχα εφέ φώτιζαν θεαματικά την εντυπωσιακή πασαρέλα. Ένα natural τοπίο όπου τα αιθέρια μοντέλα της Intimissimi, Θεές, Νεράιδες κήπου, άντρες που έμοιζαν με Δαναούς, εντυπωσίασαν δημοσιογράφους και θεατές.

Και μέσα σε όλη αυτή την πανδαισία, η μεγάλη ιταλική φίρμα εμπιστεύθηκε τα ανδρικά προϊόντα της σε έναν Καστοριανό που έκλεψε την παράσταση και τις καρδιές των γυναικών της Κύπρου: Τον γνωστό Μίλτο Γρηγοριάδη (γιο της Αλίκης Ζήνδρου και του Στρατηγού Γρηγόρη Γρηγοριάδη) που για ακόμη μία φορά απέδειξε ότι έχει λαμπρό μέλον και την στόφα του πορθητή στο χώρο της μόδας.

grigo

Με πληροφορίες από το like.com

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria