Νίκη ελπίδας για τον Μ.Α. Καλλιθέας, 2-1 το Σούλι Παραμυθιάς - OlaDeka

Νίκη ελπίδας για τον Μ.Α. Καλλιθέας, 2-1 το Σούλι Παραμυθιάς

Νίκη ελπίδας για την παραμονή στην κατηγορία σημείωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας στη σημερινή του αναμέτρηση κόντρα στο Σούλι Παραμυθιάς, επικρατώντας με σκορ 2-1, νίκη με την οποία παράλληλα, πήρε και την ρεβάνς του α’ γύρου (3-0).

K
Η ομάδα της Καλλιθέας μετά τη σημερινή της νίκη, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και έτσι όπως  έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην βάση της βαθμολογίας και με δεδομένο το αγωνιστικό πρόγραμμα των υποψήφιων μνηστήρων για υποβιβασμό που ακολουθεί, διατηρεί μαθηματικά ζωντανές τις ελπίδες της για την παραμονή της στην κατηγορία.
Η Καλλιθέα ήταν καλύτερη κυρίως στο β΄ημίχρονο, ανοίγοντας το σκορ στην εκπνοή του α’ 45λέπτου με γκολ του Τάσιου, ενώ στο 60′ ο Νικολόπουλος έγραψε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 87 με γκολ του Νούγια.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Κράτσιος, Λουδοβάρης, Τάσιος, Λαδάς, Μήνος, Γκέγκας, Ηλίας, Σαλβαρίνας, Νικολόπουλος (65′ Μηλιάτης), Αντωνιάδης (78′ Παπαδημητρίου), Χασάι

ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ: Ελευθεριάδης, Κώτσιας, Μελιγγιώτης, Νάσιος, Διαμαντής, Τσουμάνης, Κωστάκης (55′ Μώκος), Γεωργάκης (87′ Ντούμας), Λάμπρου (70′ Μαλλάτος), Ντόκος, Παρχαρίδης

Tα αποτελέσματα :
23η αγωνιστική

G'

 

Πηγή

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria