ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΕΚΛΑΠΗ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΕ ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΕΚΛΑΠΗ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΕ ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

«Μαγαζάτορες: Δεν είναι το μοναδικό συμβάν»

Στις 22:οο περίπου, χθες Τετάρτη, 6 άτομα (πρόσφυγες που φιλοξενούντο στην Καστοριά) εισήλθαν σε γνωστή πιτσαρία στο κέντρο της Καστοριάς, ως πελάτες. Κάποιοι από αυτούς παρήγγειλαν ενώ άλλοι απλά τριγύριζαν στο χώρο. Σε μικρό χρονικό διάστημα, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αντιλήφθηκε ότι λείπει το κινητό του από τη θέση στην οποία το είχε τοποθετήσει. Ένας από τους έξι πρόσφυγες είχε αποχωρήσει και θεωρήθηκε ότι έχει σχέση με την εξαφάνιση του κινητού τηλεφώνου.

Ο μαγαζάτορας άρχισε να ρωτά τους εναπομείναντες αλλά αυτοί αρνήθηκαν ότι γνώριζαν τον αποχωρήσαντα. Σε λίγη ώρα υπάλληλοι, φίλοι του καταστήματος αλλά και αστυνομία έψαχναν τον μικρού αναστήματος πρόσφυγα ο οποίος είχε φύγει λίγο πριν από το κατάστημα και ταυτόχρονα είχε εξαφανιστεί και το κινητό.

Μετά από λίγη ώρα, η αστυνομία τον εντόπισε στην περιοχή του ερυθρού σταυρού μαζί με τους υπόλοιπους που επισκέφτηκαν ταυτόχρονα πριν λίγο το κατάστημα εστίασης, χωρίς όμως να βρεθεί κάτι στην κατοχή του. Ο ίδιος δε, ανέφερε ότι δεν γνώριζε τίποτα για το τηλέφωνο. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έχουμε αντλήσει από το περιβάλλον του επαγγελματία, το κινητό τηλέφωνο μαζί με ένα ζευγάρι παπούτσια βρέθηκαν την άλλη μέρα το πρωί σε πλαστική σακούλα που ήταν παρατημένη σε ένα θάμνο απέναντι από τα ΚΤΕΛ Καστοριάς.

Δεν είναι το πρώτο μικροεπεισόδιο που συμβαίνει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αφού σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύτηκαν σε συγγενή του «πιτσαδόρου» άλλοι επαγγελματίες δίπλα στα ΚΤΕΛ, δεν είναι λίγες οι φορές που οι πρόσφυγες παραγγέλνουν κάτι να φάνε και μετά το βάζουν στα πόδια, ή στην καλύτερη χτυπούν το τζάμι άλλης επιχείρησης και ζητάνε δωρεάν φαγητό ισχυριζόμενοι ότι δεν έχουν να πληρώσουν.

«Αρχίσανε τα όργανα και απορώ γιατί δεν ακούγεται τίποτα από όλα όσα συμβαίνουν. Φοβάμαι ότι αυτά που άκουσα χθες από συναδέλφους του γαμπρού μου που διατηρούν καταστήματα κοντά στο ΚΤΕΛ, είναι μόνο η αρχή…» λέει στο oladeka.com ο πεθερός του ιδιοκτήτη της πιτσαρίας φανερά ανήσυχος.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria