Αυτό είναι το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας - OlaDeka

Αυτό είναι το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Πολιτικούς που έχουν θητεύσει στη Βουλή και την Ευρωβουλή, στελέχη με πείρα στα ευρωπαϊκά θέματα, την αυτοδιοίκηση, και το επιχειρείν και ανθρώπους που έχουν διακριθεί στον τομέα τους περιλαμβάνει το δεύτερο κύμα 12 υποψηφίων ευρωβουλευτών που ανακοινώνει σήμερα η ΝΔ.

Πρόκειται για τον Δήμαρχο Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο, τον δικηγόρο Γιάννη Ανδρουλάκη, την φιλόλογο και στέλεχος του Μητρώου Τόνια Αράχωβα, τον επιχειρηματία Άγη Βερούτη, το στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Νίκο Γιαννή, τον πρώην ευρωβουλευτή Μανώλη Μαυρομμάτη, τον πρώην δήμαρχο και υφυπουργό Βασίλη Μιχαλολιάκο, την ηθοποιό Πέγκυ Σταθακοπούλου, την πρώην ευρωβουλευτή Νίκη Τζαβέλλα, την οινοπαραγωγό Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, τον σεισμολόγο Άκη Τσελέντη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της XRTC Business Consultants Γιώργο Ξηραδάκη.

Μαζί με τους 15 πρώτους υποψηφίους που έχουν ήδη ανακοινωθεί, και τους 7 νυν ευρωβουλευτές και βουλευτές της ΝΔ με επικεφαλής τον πρώην Πρόεδρο του κόμματος κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, συμπληρώνονται σήμερα 34 από τις 42 θέσεις του ευρωψηφοδελτίου και απομένει για την τελική ευθεία προ της 26ης Μαΐου η ανακοίνωση 8 ακόμη υποψηφίων.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria