TheOneMilano - Τι λένε οι Ιταλοί για την έκθεση τους - OlaDeka

TheOneMilano – Τι λένε οι Ιταλοί για την έκθεση τους

Η πέμπτη έκδοση TheOneMilano, της γυναικείας εκδήλωσης haut-à-porter show, στο FieraMilanoCity από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου, με 393 μάρκες (212 Ιταλούς και 181 διεθνείς) και πάνω από 8.000 υποψήφιους αγοραστές που έχουν ήδη εγγραφεί τους προηγούμενους μήνες σύμφωνα με τους διοργανωτές, διανύει τη 2η μέρα. Πρωταγωνιστές της έκθεσης είναι το TheOneFur & leather και το TheOneMilanoAvenue, το οποίο κάνει ντεμπούτο φέτος.

Το TheOneFur & leather είναι η βιτρίνα των κυριότερων ονομάτων της γούνας και της βιομηχανίας δερμάτινων ειδών, που είναι παρόντα. Τα ραντεβού στις ατζέντες των σημαντικότερων αγοραστών που βρίσκουν στο Μιλάνο, περισσότερους από 100 εκθέτες σε ένα χώρο όπου επιβεβαιώνονται η δημιουργική και παραγωγική ποιότητα των συλλογών ιταλικών και διεθνών brands.

Το TheOneMilanoAvenue με τη σειρά του οδηγεί τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι που προορίζεται να παραμείνει στη μνήμη, αναδύεται από την κλασική έκθεση για να φτάσει σε ένα χώρο ομορφιάς και δημιουργίας, όπου οι εκθέτες παρουσιάζουν μια γκαρνταρόμπα που πηγαίνει από furandleather σε πλεκτά-υφασμάτινα και συνθέσεις, μέσα από outerwear και όλα τα ‘haut-à-porter καθώς και με την ενίσχυση του χώρου αξεσουάρ.

Με στόχο να είναι όλο και περισσότερο ένα εργαστήριο και ταυτόχρονα ένα σημαντικό παρατηρητήριο του κόσμου των εκθέσεων, το TheOneMilano εγκαινιάζει το project WeAreTheOne από τη φετινή εκδήλωση, καλώντας να συνεισφέρουν με την εμπειρία τους, επαγγελματίες μεγάλης αξίας και αναγνώρισης.

Οι συνεισφέροντες αυτής της έκδοσης είναι ο Giulio Sapelli, Ιταλός οικονομολόγος, ιστορικός και ακαδημαϊκός, ο Italo Rota, ο αρχιτέκτονας που έχει δώσει στην αρχιτεκτονική την εμφάνιση μιας ιστορίας, ο Salvatore Aranzulla, γνωστός επιστημονικός διάδοχος στον ψηφιακό τομέα και ο Σύμβουλος Στρατηγικής και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων Maurizio Merenda.

Το κεφάλαιο ενός μακροπρόθεσμου έργου που στοχεύει στην ενίσχυση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, η WeAreTheOne θα δώσει τη γοητεία των απλών και δημιουργικών απαντήσεων, των ιστοριών των ανθρώπων, Πρόδρομος και υποστηρικτής ενός συστήματος που σχεδιάζει το ιταλικό σύστημα στις διεθνείς αγορές, TheOneMilano ενισχύει την ελκυστικότητα του με “off-show” events. Μεταξύ αυτών των μεγάλων προσδοκιών για την “Italian Fashion Night”, η επίδειξη μόδας έχει προγραμματιστεί για τις 22 Φεβρουαρίου στις 19.30 στο Hall of Fame  San Luca 3 και έχει κερδίσει μια θέση στο ημερολόγιο των εκδηλώσεων της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου (19-25 Φεβρουάριος) ενώ στην τελευταία έκδοση έχει προσελκύσει ακροατήριο πάνω από χιλίων επισκεπτών. Μια άλλη επιβεβαίωση στο ημερολόγιο των παράλληλων εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στην έκθεση είναι το Remix, ο διεθνής διαγωνισμός για νέους ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας και γούνας που διοργάνωσε η IFF Fur Federation) σε συνεργασία με τα Vogue Talents.

Η τελετή απονομής των φιναλίστ του διαγωνισμού, έχει προγραμματιστεί για τις 24 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εκδήλωσης κατόπιν πρόσκλησης.

Το OneMilano πιστεύει ακράδαντα στην εξέλιξη της αγοράς και δίνει μεγαλύτερη δύναμη στο show Alwayson, που αυξάνει τη διάρκεια της φυσικής έκθεσης σε 365 ημέρες αποτελεσματικής εργασίας.

Η ψηφιακή πλατφόρμα www.alwaysonshow.com είδε το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια της έκδοσης του Σεπτέμβρη και αμέσως προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από τους εκθέτες όσο και από τους αγοραστές που περιηγούνται σε μια απλή και ψηφιακή πύλη που μπορεί εύκολα να προετοιμάσει την επίσκεψή τους, με λειτουργίες ” επικοινωνήστε μαζί τους,” αποθηκεύστε “τα προϊόντα που αρέσουν περισσότερο σε μια” ειδική λίστα “ή απλά ανακαλύψτε τα νέα για τα προφίλ των μαρκών που ακολουθούν.

Με πληροφορίες από την TheOneMilano

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria