“Φωτιά» στην κορυφή του ομίλου έβαλαν οι Μικτές της ΕΠΣ Καστοριάς - Πρώτη νίκη, 3-0 η Κ16, επί της αήττητης ΕΠΣ Ηπείρου! - OlaDeka

“Φωτιά» στην κορυφή του ομίλου έβαλαν οι Μικτές της ΕΠΣ Καστοριάς – Πρώτη νίκη, 3-0 η Κ16, επί της αήττητης ΕΠΣ Ηπείρου!

Ρυθμιστές για την κατάκτηση της 1ης θέσης του 4ου ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μικτών Ενώσεων, έγιναν οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καστοριάς Iris Catering, μετά τα σημερινά σπουδαία αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο λοιπόν της 5ης αγωνιστικής ημέρας οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καστοριάς έβαλαν «φωτιά» στην κορυφή του 4ο ομίλου, αφού, παρότι αδιάφορες βαθμολογικά, στην εντός έδρας αναμέτρησή τους με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΕΠΣ Ηπείρου, η Κ14 αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1, ενώ η Κ16 επιβλήθηκε με 3-0!

Τα παραπάνω αποτελέσματα ευνόησαν σημαντικά τις ομάδες της ΕΠΣ Κοζάνης, αφού με τις νίκες της στην Φλώρινα, η Κ16 πέρασε μόνη στην 1η θέση με διαφορά δύο βαθμών από την ΕΠΣ Ηπείρου, ενώ η Κ14, πλησίασε στον 1 β. από την πρωτοπόρο ΕΠΣ Ηπείρου, την οποία και υποδέχεται στην έδρα της στις 13 Φεβρουαρίου, αγώνες που θα κρίνουν και την 1η θέση του ομίλου.

Η Μικτή Κ14 της ΕΠΣ Καστοριάς, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο α’ ημίχρονο όπου και προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Τσακλίδη, ενώ στην επανάληψη οι Ηπειρώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1.DSC_4982

Την μεγάλη έκπληξη έκανε η Κ16, η οποία σημείωσε την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση, κόντρα στην αήττητη και πρωτοπόρο ΕΠΣ Ηπείρου, υποχρεώνοντάς την μάλιστα σε βαριά ήττα με σκορ 3-0, όπως επίσης και στον α’ γύρο είχε αποσπάσει ισοπαλία 2-2.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αν και αδιάφορο βαθμολογικά, κάθε άλλο παρά αδιάφορο ήταν, αφού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, ειδικότερα στο β’ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε τρία πολύ όμορφα γκολ, υποχρεώνοντας τους αντιπάλους τους στην 1η τους ήττα.

DSC_4997

Τα γκολ για την Μικτή Κ16 σημείωσαν οι Σιδηρόπουλος, Νικολάου και Μαρκόπουλος, ενώ η νίκη, όπως ήταν φυσικό, πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους ποδοσφαιριστές, αφού ήταν το πρώτο τους τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα επί της αήττητης και πρωτοπόρου ΕΠΣ Ηπείρου.

DSC_5019

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (5η αγωνιστική)          Κ14        Κ16
ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ            1-1        3-0
ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ            1-4        0-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Κ14

1.ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ          13
2.ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ        12
3.ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ       4
4.ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ        0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Κ16
1.ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ        12
2.ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ          10
3.ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ       5
4.ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ         1

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (13/2)
ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria