Πολάκης σε Γεωργιάδη: Να το χεράκι, κουνήθηκε το playmobil! (vid) - OlaDeka

Πολάκης σε Γεωργιάδη: Να το χεράκι, κουνήθηκε το playmobil! (vid)

«Επειδή εδώ και τρεις τέσσερις μέρες έχει εξαπολυθεί επιχείρηση δολοφονίας του χαρακτήρα μου αισθάνομαι την ανάγκη να απαντήσω», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης

Απαντώντας στα πυρά που δέχθηκε στη Βουλή από τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, βουλευτή της ΝΔ και τον Θεόδωρο Παπαθεοδώρου από το ΚΙΝΑΛ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης υπήρξε «χείμαρρος», ενώ σχολίασε με ιδιαίτερο τρόπο τον Άδωνι Γεωργιάδη που σήκωσε το χέρι του για να λάβει τον λόγο.

«Τριάντα τρία εκατομμύρια έχει το “Πρώτο Θέμα” και πρέπει να είναι από την Τράπεζα Πειραιώς απαιτητά εδώ και έναν χρόνο. Δεν τον ενδιαφέρουν αυτά τα δάνεια τον ανεξάρτητο τραπεζίτη, τα δάνεια των πολιτικών προσώπων; (Να το χεράκι πάνω. Κουνήθηκε το playmobil! σχολίασε με αιχμή για τον Άδωνι Γεωργιάδη) Βγαίνει η Τράπεζα της Ελλάδος επιβεβαιώνει ότι όλα έχουν γίνει νομότυπα αλλά βέβαια ότι δάνειο έχω πάρει μόνο εγώ… Τα υπόλοιπα είναι απλά για να έχουν να λένε όλοι αυτοί οι παπαγάλοι… αλλά έρχεται η ώρα που θα αποδοθούν ευθύνες, που θα τελειώσουν τα πορίσματα… Δεν μπορεί ο κ. Στουρνάρας να χρησιμοποιεί τη θεσμική του ιδιότητα για να προχωράει στη σπίλωση της προσωπικότητάς του αλλά το κάνει επειδή έχω συμβάλει στην αποκάλυψη του σκανδάλου του ΚΕΕΛΠΝΟ που ήταν εμπλεκόμενος αυτός και η γυναίκα του…», ανέφερε από το βήμα της Βουλής.


Ένταση είχε και η τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:


Επιπλέον, ο κ. Πολάκης διέψευσε κατηγορηματικά ότι ηχογράφησε τη συνομιλία του με τον κ. Στουρνάρα, χωρίς ωστόσο να διαψεύσει το περιεχόμενο αυτής της συνομιλίας.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria