Ο Αυγενάκης υπερασπίζεται τον καταδικασμένο για «ασέλγεια σε ανηλίκους» Γεωργιάδη (βίντεο) - OlaDeka

Ο Αυγενάκης υπερασπίζεται τον καταδικασμένο για «ασέλγεια σε ανηλίκους» Γεωργιάδη (βίντεο)

«Σκευωρία» χαρακτήρισε κατά την προσωπική του άποψη ο γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης την πρωτόδικα καταδικαστική απόφαση για «ασέλγεια σε ανηλίκους» για τον πρώην σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη, στην ΕΡΤ1 ωστόσο υποστήριξε ότι σέβεται την απόφαση του δικαστηρίου.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον Νίκο Γεωργιάδη για ασέλγεια σε ανήλικο άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολουθηση και κατά συρροή, για τρία ανήλικα παιδιά στη Μολδαβία, με ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή και επιπλέον χρηματική ποινή 20.000 ευρώ.

«Προσωπικά επειδή τον ξέρω δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά, δεν πιστεύω ότι υπέπεσε σε αυτές τις πράξεις» υποστήριξε ο κ. Αυγενάκης προσθέτοντας ότι είναι «σκευωρία» ενώ ήταν ένας από τους εθελοντές υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Κυρ. Μητσοτάκη. Δεν είχε ούτε έχει καμία οργανική θέση στο κόμμα. Μετά από μερικές μέρες που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο Κ. Μητσοτάκης οπότε αυτομάτως επέλεξε ο ίδιος να αποχωρήσει μέχρις ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, η τοποθέτηση του κ. Αυγενάκη καθώς είναι ο γραμματέας του κόμματος και το πρώτο στέλεχος της Ν.Δ. που τοποθετήθηκε για την υπόθεση του κ. Γεωργιάδη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria