Βιασμός 17χρονης στην περιοχή Πλατάνια στην Κοζάνη – Συνελήφθη ο 19χρονος δράστης ο οποίος κι ομολόγησε την πράξη του - OlaDeka

Βιασμός 17χρονης στην περιοχή Πλατάνια στην Κοζάνη – Συνελήφθη ο 19χρονος δράστης ο οποίος κι ομολόγησε την πράξη του

Στη σύλληψη ενός 19χρονου (κάτοικος χωριού του δήμου Κοζάνης) προχώρησε η αστυνομία Κοζάνης μετά από καταγγελία για βιασμό νεαρής κοπέλας. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Kozan.gr, το περιστατικό συνέβη, χθες, Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, γύρω στις 22.00, στην περιοχή Πλατάνια Κοζάνης. Η κοπέλα ηλικίας μεταξύ 17-18 ετών (γεννημένη το 2001), που επέστρεφε στο σπίτι της, δέχτηκε την επίθεση, με μαχαίρι, από τον 19χρονο δράστη, ο οποίος και την παρέσυρε σε πυλωτή οικοδομής.

Εκεί αφού προχώρησε στη πράξη του βιασμού στη συνέχεια της πήρε το κινητό και αφού την εκφόβισε να μη μιλήσει σε κανέναν για το συμβάν, τράπηκε σε φυγή.

Η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της, διηγήθηκε τα πάντα στους γονείς της, οι οποίοι και προέβησαν σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Κοζάνης. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και μετά από λίγες ώρες, προσήχθη στο τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης ο δράστης, ο οποίος και, αφού αναγνωρίστηκε από το θύμα, ομολόγησε την πράξη του, υποδεικνύοντας στους αστυνομικούς το σημείο που έκρυψε το μαχαίρι και το κινητό.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον Eισαγγελέα Κοζάνης.

Θεόδωρος Πεσνικάς – Facebook

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria