Ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Καστοριάς για τα πρόσφατα δημοσιεύματα - OlaDeka

Ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Καστοριάς για τα πρόσφατα δημοσιεύματα

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Καστοριάςδηλώνει ότι σε σχέση με την επιστολή του Κτηνιατρικού Συλλόγου που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην τοπική εφημερίδα «Ορίζοντες» και φέρεται ότι την συνυπέγραψε η ομάδα ιδιωτών κτηνιάτρων_ οι περισσότεροι των οποίων σημειωτέον αρνούνται ότι την υπέγραψαν_ και η οποία επιστολή αναφερόταν απαξιωτικά σε » δήθεν φιλόζωους » δεν γνωρίζαμε ότι απευθυνόταν προς εμάς .
Αντίθετα τα μέλη της ΟΠΑΚ φαίνεται ότι το γνώριζαν καθώς , σε ανακοίνωση τους μας κατονομάζει , ότι εμείς είμαστε σε αντιπαράθεση με τον Δήμο , μιλώντας μάλιστα για » φωνές- βρισιές και μαλώματα «.
Αλήθεια από πού έβγαλαν το συμπέρασμα ότι οι » δήθεν φιλόζωοι» είμαστε εμείς ; Τα μέλη του φιλοζωικού συλλόγου Καστοριάς όλα τα 17 χρόνια λειτουργίας του ποτέ δεν υπήρξαμε » δήθεν φιλόζωοι » , αντίθετα πάντα ήμασταν στην πρώτη γραμμή πάντα με την πλευρά των ζώων και ουδέποτε αδιαφορήσαμε για την προστασία τους με κάθε προσωπικό κόστος .
Η ΟΠΑΚ ουδέποτε εμφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια στο Δημοτικό Kαταφύγιο πλην μιας φοράς και τους ενημερώνουμε ότι ουδέποτε υπήρξαν » βρισιές και μαλώματα » όπως συκοφαντικά αναφέρουν .
Είναι απορίας άξιον όμως το ότι ,ενώ δηλώνουν φιλόζωοι και ότι τους νoιάζουν τα αδέσποτα , εντούτοις δεν βρήκαν ούτε μια λέξη να πούνε για τις εικόνες φρίκης με τα κανιβαλισμένα ζώα .
Όσο για τις σκληρές φωτογραφίες του καταφυγίου πού βγήκαν στην δημοσιότητα , ενημερώνουμε ότι δεν είναι παλιές , όπως ισχυρίζεται η δημοτική αρχή και βεβαιώνει η συνεργαζόμενη κτηνίατρος , είναι απόλυτα πρόσφατες και ας προσέξουν όσοι ισχυρίζονται τα αντίθετα γιατί θα βγουν εκτεθειμένοι .

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria