antinews - Ιστορικές οι ευθύνες της ΝΔ - OlaDeka

antinews – Ιστορικές οι ευθύνες της ΝΔ

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟ ΦΙΛΟ-ΣΑΜΑΡΙΚΟ SITE

Εκ των πραγμάτων η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να σταματήσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας είναι η ΝΔ. Η μέχρι στιγμής στάση της όμως δείχνει ότι επί της ουσίας βάζει πλάτη στον Τσίπρα για να ολοκληρώσει το έγκλημα. Φωνάζει, βρίζει, απειλεί με πρόταση μομφής μετά κυβιστήσεων και έτερον ουδέν. Στο μεταξύ κλείνει και το μάτι στους αγανακτισμένους πατριώτες που έπνιξε στα χημικά το καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ, μπας και την ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές.

Και κάπως έτσι ευελπιστεί ότι θα τους κοροϊδέψει προσποιούμενη ότι έχει επιτελέσει το πατριωτικό της καθήκον, ενώ την ίδια στιγμή… ευχαριστεί τον Θεό που αξίωσε τον Τσίπρα να περάσει το όνειδος των Πρεσπών.

Μια μόνο λέξη. Αιδώς!!!

Αν νομίζουν οι φωστήρες της Πειραιώς ότι μέσω παραπλανητικών πατριωτικών αγώνων θα καταφέρουν να αγκαλιάσουν τους Έλληνες πλανώνται πλάνην οικτράν.

Θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι δεν τρώνε πλέον κουτόχορτο και αντιλαμβάνονται ποιοι τους εμπαίζουν και ποιοι όχι.

Καθαρή θέση ζητάνε για το Μακεδονικό και όχι γκρίζες σκιές προς άγραν ψήφων.

Να είναι σίγουροι εκεί στην Πειραιώς ότι αν δεν αλλάξουν στάση τα πατριωτικά ψηφαλάκια που ονειρεύονται για να βγουν αυτοδύναμοι δεν πρόκειται να έρθουν στον αιώνα τον άπαντα.

Αυτό που θέλουν να ακούσουν οι πατριώτες είναι ένα ξεκάθαρο ΌΧΙ στον όρο Μακεδονία κι όχι ναι μεν αλλά.

Δεν ξέρουμε αν το έχουν αντιληφθεί αλλά ο τρόπος που χειρίζονται το Μακεδόνικο είναι ανάλογος με αυτόν των κυβερνώντων, απλώς διαφέρει στα σημεία.

Μηχανεύονται κι αυτοί πολιτικά τερτίπια για να αποφύγουν τις ευθύνες τους πετώντας την μπάλα στην εξέδρα.

Διότι αν ήθελαν πραγματικά να σώσουν την Μακεδονία, θα είχαν παραιτηθεί όπως προτείναμε, αφήνοντας τους ολετήρες με τον εθνομηδενισμό… στο χέρι.

Αντίθετα προτιμούν να σιγοντάρουν την προδοσία παριστάνοντας τους εθνοσωτήρες.

Να θεωρούν δεδομένο ότι η απαράδεκτη στάση τους θα επιβραβευθεί δεόντως στην κάλπη. Κοντός ψαλμός αλληλούια…

Όσο για κάποιους μακεδονομάχους που ετοιμάζονται να βγάλουν πύρινους λόγους για την Μακεδονία στη Βουλή, αλλά δυστυχώς ο… αγώνας τους για την σωτηρία της εξαντλείται στο εκ του ασφαλούς αγκάλιασμα παιδιών, ένα τους λέμε: Τα στερνά τιμούν τα πρώτα!

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria