antinews:"Η ΝΔ του Μητσοτάκη έβαλε πλάτη στον Τσίπρα για να περάσει το όνειδος" - OlaDeka

antinews:”Η ΝΔ του Μητσοτάκη έβαλε πλάτη στον Τσίπρα για να περάσει το όνειδος”

Εθνομηδενιστές και «πατριώτες» παρέδωσαν την Μακεδονία

Σκοτάδι σκέπασε την Ελλάδα.Τρίζουν τα κόκκαλα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των Μακεδονομάχων που έχυσαν το αίμα τους για την Μακεδονία. Με μιας διαγράφηκε η ένδοξη ιστορία της Ελλάδας. Πλέον μετά από την χθεσινή αποφράδα μέρα δεν θα μπορούμε να φωνάζουμε γεμάτοι περηφάνια «η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική». Μια δράκα εθνομηδενιστών παρέα με τους σύγχρονους – πρόθυμους Εφιάλτες μας στερούν αυτό το δικαίωμα. Από χθες δυστυχώς γεννήθηκε από το πουθενά και δεύτερη Μακεδονία. Εξέλιξη που ανοίγει διάπλατα τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας. Ενδεχομένως να μην τον ζήσει η δική μας γενιά -παρά τις περί του αντιθέτου πολλές εκτιμήσεις- όμως είναι δεδομένο ότι κάποια από τις επόμενες θα τον βιώσει. Συγχαρητήρια λοιπόν στους μειοδότες για το δυσοίωνο μέλλον που παραδίδουν στους απογόνους μας. Άραγε άξιζε να παραδώσουμε τα εδάφη μας με αντάλλαγμα την επίπλαστη έξοδο από τα μνημόνια; Διότι αυτό είναι το ερώτημα που θα βασανίζει από εδώ και στο εξής τον Τσίπρα και τους μειοδότες συνδαιτυμόνες του. Ίσως να μην έχουν αντιληφθεί ακόμη τις συνέπειες των πράξεών τους. Ίσως να μην τις αντιληφθούν ποτέ. Είναι σίγουρο όμως ότι η ιστορία θα τους κατατάξει στις πιο μαύρες σελίδες της.

Ωστόσο δεν θα είναι μόνοι τους. Την ίδια μοίρα θα έχει και η μείζονα αντιπολίτευση. Που ενώ μπορούσε να αποτρέψει το ξεπούλημα της Μακεδονίας προτίμησε να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, συναινώντας έμμεσα στην παράδοσή της στους Σκοπιανούς. Ούτε παραιτήθηκε όπως προτείναμε, ούτε απαίτησε δημοψήφισμα, ούτε έθεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προ των ευθυνών του, ούτε κατέθεσε ένσταση αντισυνταγματικότητας, ούτε καν ζήτησε να διεξαχθεί η ψηφοφορία με 180 βουλευτές.

Αρκέστηκε μόνο διά του προέδρου της να μας πει ότι θα αμβλύνει τις αρνητικές συνέπειες του αίσχους των Πρεσπών κι ότι δεν πρόκειται να απεμπολήσει το δικαίωμα της Ελλάδας για βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εφόσον αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Πρόκειται για την απόλυτη αθλιότητα. Αφού έβαλε πλάτη επί της ουσίας στον Τσίπρα για να περάσει το όνειδος, όχι μόνο δεν τολμάει να πει ότι όταν αναλάβει την εξουσία θα κάνει τα πάντα για να ακυρώσει την ντροπή, αλλά προχωράει στην αδιαμφισβήτητη αναγνώρισή της. Και πετάει το τυράκι του βέτο μπας και πείσει ότι θα προβάλει αντίσταση.

Έλεος κύριε Μητσοτάκη! Ποιον νομίζετε ότι κοροϊδεύετε;

Προφανώς στην Πειραιώς συνεχίζουν να ζουν σε παράλληλο σύμπαν, νομίζοντας ότι με τον κάλπικο πατριωτισμό που επέδειξαν έχουν εξασφαλισμένες τις πατριωτικές ψήφους.

Κούνια που σας κούναγε… Σας πληροφορούμε ότι οι πατριώτες ήδη βράζουν, καθώς θεωρούν ότι με την άνευρη στάση σας συμβάλατε κι εσείς στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Σύντομα θα το διαπιστώσετε στις κάλπες.

Ευελπιστούσαμε ότι ίσως οι δύο πρώην πρόεδροι και πρωθυπουργοί της ΝΔ που χειρίστηκαν το Μακεδονικό, θα επηρέαζαν τον Μητσοτάκη και στο τέλος θα σωζόταν η Μακεδονία.

Αυταπατηθήκαμε. Όπως διαπιστώσαμε παίξαν και οι δύο το προσωπικό τους παιχνίδι. Ο μεν Καραμανλής έκανε μια γραπτή δήλωση για το θεαθήναι χωρίς την παραμικρή νύξη για να εμποδίσει τους καραμανλικούς που στήριξαν το έγκλημα του Τσίπρα, ο δε Σαμαράς απλώς έκανε μια τυπική ιστορική ανάδρομη στην Βουλή για να διατηρήσει και ενισχύσει το προφίλ του Μακεδονομάχου.

Αντί να παραιτηθούν αμφότεροι και να προκαλέσουν σεισμό, επέλεξαν τις ζεστές καρέκλες της εξουσίας. Και κατηγορείται ο Τσίπρας για εξουσιολαγνεία. Αιδώς!!!

Εντούτοις, ο Καραμανλής δεν φημίζεται για την επαναστατικότητά του. Αναμενόμενη λοιπόν η… σιγή. Ο Σαμαράς όμως που έκανε καριέρα με το Μακεδονικό δεν ντρέπεται; Άραγε ήταν τότε βολικό να παραιτηθεί και να ρίξει τον πατέρα Μητσοτάκη, ενώ σήμερα δεν είναι καθώς στηρίζει τον υιό Μητσοτάκη προσδοκώντας σε πολιτικά οφέλη; Καλό είναι να μας απαντήσει, διότι όπως γράψαμε… τα στερνά τιμούν τα πρώτα.

Έτσι με μια κίνηση, σύσσωμη η ΝΔ, δύναται να ανακηρυχθεί σε μέγα χορηγό του Τσίπρα. Διότι αυτός είναι ο μοναδικός ευνοημένος. Κατάφερε να παραμείνει στην εξουσία, να ενισχύσει την αριστεροσύνη του με τον διαμελισμό της κεντροαριστεράς και να διχάσει τον πατριωτικό χώρο, ώστε από… αύριο να συνεχίσει ανεμπόδιστος να μοιράζει χάντρες στους ιθαγενείς μπας και τον ξαναψηφίσουν.

Κι όχι μόνο. Η αβελτηρία της ΝΔ έκανε μάγκες τόσο τον… λαβωμένο Καμμένο ο οποίος αφού εξασφάλισε την μακροημέρευση του πρώην συνεταίρου τον πετροβολάει για ευνόητους λόγους, όσο και τα τάγματα της Χρυσής Αυγής που ξανακάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Δηλαδή έκτος από την παράδοση της Μακεδονίας, παρέδωσαν και τον πατριωτισμό στα άκρα με άγνωστες τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν.

Γιατί όπως αναφέραμε, μετά από την γκάφα ολκής της ΝΔ, οι πατριώτες δεν πρόκειται να την ψηφίσουν που να χτυπιέται κάτω.

Και δυστυχώς, είτε θα πάνε στην Χρυσή Αυγή και στο νέο δεξιό συνονθύλευμα που ετοιμάζει ο Καμμένος, είτε θα απέχουν. Κι όσοι θεωρούν ότι ο Καμμένος δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή ας το ξανασκεφτούν. Διότι από την στιγμή που λέει αυτά που κάποιοι θέλουν να ακούσουν, κάτι που δεν τόλμησε η ΝΔ, να είστε σίγουροι ότι θα βρεθούν και οι απαραίτητες ψήφοι που θα τον οδηγήσουν πάλι στα έδρανα της Βουλής. Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η ΝΔ αποκλείεται να μην γνώριζε την ζημιά που θα πάθει. Δεν επιχείρησε όμως να την αποτρέψει για έναν απλούστατο λόγο. Ήξερε ότι αν προέβαλε αντίσταση η σφαλιάρα από τα κοράκια – δανειστές – αποικιοκράτες θα ήταν αβάσταχτη. Κι όπως γίνεται από σύστασης του Ελληνικού κράτους επέλεξε να υπηρετήσει τις ορέξεις τους. Για μια ακόμη φορά οι δυνάστες της Ελλάδας κατόρθωσαν να υποτάξουν το πολιτικό της σύστημα και να την κοντύνουν.

Μπορεί τα δύο μεγάλα κόμματα να γλύτωσαν την σφαλιάρα από τον διεθνή παράγοντα, είναι σίγουρα παρ’ όλ’ αυτά ότι θα αποφύγουν αυτή που τους επιφυλάσσει ο λαός;

Οψόμεθα…

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria